צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-11-10, 18:10   #65
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jason.b צפה בהודעה
אז יש לי שאלה אלייך, אבל הכי רצינית, לא מנסה להתחכם...
אם בכמה שנים הקרובות למשל, יהיו פה כמה נערים(שבעוד כמה שנים יהיו בוגרים) והם יעפילו(ניראה לי שככה מאייתים את זה חחח) לתחרויות הגבוהות של bb באירופה וארה"ב...ובאמת אבל שיצליחו ולא סתם יגיעו לשם לקבל מקום אחרון, אלא יקבלו 1-3 ויקבלו שם חזק בענף...אז היית רואה את זה אולי כנכון להשקיע בbb?
שוב, שאלה רצינית לגמריי...
לא ממש, אולי מקומות ראשונים איכשהו כן, הייתי מוצא לנכון את זה שיהיו ספונסרים שיעזרו לאנשים האלה להתקדם - אבל עדיין, אתה לא רואה בפיתוח הגוף הישראלי חברה' נדירים כמו דימה קרויטר באתלטיקה וכנראה שבשנים הקרובות גם לא תראה. פיתוח הגוף זה תחום חלש ומחתרתי בארץ, בקושי מצליחים להרכיב במה באיזה מגרש כדורסל וכל שנה תולים את אותו הברזנט ברקע עם הספרות של השנה העדכנית מודבקות מעל איפה שכתובה השנה. עם כל הכבוד, בקצב הזה אין מה לקוות לגרוש מאף אחד סתם ככה. אתלטיקה למשל זו מלכת הספורט, ענף עם מסורת בארץ ובעולם וענף שישראלים הוכיחו את עצמם בו במשך שנים כבר. פיתוח גוף זה מכובד והכל, טוב ויפה שאנשים אוכלים כל 3 שעות ומצליחים לממן סייקלים עם משפחה וילדים, אבל בלי הישגים אין כסף. הישגים זה בין השאר להצליח לארגן לפחות תחרות אחת בשנה שתהיה יותר מושקעת מהצגה של צוות בידור במלון 4 כוכבים.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט