צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-10, 20:08   #3
BigWolf
הרב הראשי לישראלבודי

הסמל האישי שלBigWolf

עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il

בס"ד

תראה נשמה טובה, אתה חייב להתחיל לאכול הרבה. אני מאוד מאוד ממליץ לך לאכול שיבולת שועל (לשלב והרבה) עוד לפני קניית הגיינר, מהסיבות הבאות:
1 - הפחמימה הכי טובה שיש (זאת לא רק דעתי)
2 - יחסית זולה מאוד, אצלנו בסופר 400 גרם - 7 ש"ח (חברת נאמן) והכמות הזאת מספיקה להרבה זמן (יחסית כמובן)
3 - מאוד קל וכיף לאכול אותה : הנה מתכון מנצח : 100 גרם ש"ש / 200-250 גרם חלב / כפית סוכר (סוכר ענבים) / 15 גרם אגוזים תחונים (או לא, זה לא משנה) / בננה חתוכה
שמים ש"ש, מוסיפים חלב וסוכר, מערבבים ואז מוסיפים אגוזים ובננה. את כל זה יש לשים במקרר ל 15 דקות ואז... תענוג! ממש ממש כיף. ואני מבטיח לך שעם 4 ארוחות כאלה ביום ב"ה מצבך ישתפר לטובה

לגבי אימונים: אני מראש מבקש סליחה מכל המומחים כאן בפורום, אבל לפי עניות דעתי אתה חייב להתחיל מאוד מאוד בזהירות את תוכנית האימונים שלך. לא יותר מ 3 פעמים בשבוע, ורצוי אף פעמיים. כאשר באימון אתה צריך לעבוד בעצימות נמוכה, כל עוד לא עלית במשקל קצת. תבין שאתה חייב להרגיל גם את הגידים ואת העצמות לאימון.

מאוד מאוד חשוב!

לפני הכל, תעשה בדיקות דם, ולפי זה תתחיל לצרוך תוספי תזונה מתאימים. הנפוצים ביותר בגדר "חובה" הם: מולטיויטמין (יש כאן תזונאי מעולה ששמו גל, הוא ממיץ על "צנטרום ספורט") ואומגה 3. כמובן הכל בהתאם לייעוץ רופא או איש מקצוע (אחרי בדיקת הדם)

בהצלחה נשמה