צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-10, 15:55   #14
mike the strike
חבר פעיל

הסמל האישי שלmike the strike

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
מרשה לעצמי לדבר פתוח אין לי כוונה להעליב כאן אף אחד כדאי לנסות הכל ולהחליט מה נותן תוצאות הכי טובות לך, ואיך זה משתלב עם הסדר יום שלך ואיך אתה מרגיש עם האימון הזה. כל הדרכים מובילות לרומא. A ab abc וכו. אני אגב הייתי מתאמן abcdef או משהו כזה עם גירוי שריר בעשרה ימים וזה עבד לי הכי טוב. ובמהלך הדרך שלי ניסיתי כל תכנית, אלו שאתם מכירים, ואלו שלא, ואלו שתמציאו בעתיד. זה לא מדע טילים.

- הסתובבתי בלא מעט מכונים בארץ ולמעט מקרים שבהם נפגשתי עם חברי הפורום תמיד, אבל תמיד, הייתי הכי חזק בכל תרגיל שהוא (ואני לא חזק בשום מובן שהוא, 200 קילו דדליפט זה משקל שמשכתי פעם אחת בחיים והספיק לי ברגע שהשלמתי את המטרה הזו). בשום מכון שהייתי, לא הייתי אגב השרירי ביותר. הקורלציה חלשה. הרבה מהחבר'ה שהיו יותר גדולים ממני התאמנו הרבה שנים והקפידו על דיאטה ולא שום פרוגרסיב אובר-לואד ושום בולשיט. התאמנו במשקלים שהם די קטנים אפילו על הילדים פה ושמרו על רוטינה של ספורט, זה הכל. השריר כבר יבנה, בקצב כזה או אחר, בעיקר לפי גנטיקה.
אז 200 קילו דדליפט זה הרבה מאד, ממש. מי שעושה את זה, בכל גיל או משקל, הוא חזק. קשה לי להאמין שגם באדיבילדרים מקצועיים משלבים דדליפט של יותר ממשקל כזה ברוטינה שלהם (למעט צילומי פוזה , אל תקנו כל מה שמוכרים ביו טיוב).
מסכים עם כול מילה כאן.יש פה יותר מדי עקיצות לאנשים שלא מתאמניםss או ויכוחי משקלים..
לאחרונה יצא לי לדבר במכון עם בחור ענק שמתאמן המון שנים ועושה 110 קילו סקוואט כי זה
מספיק לו ברוטינה לבנות את השריר.אם יש דבר אחד שלמדתי בכלום זמן הזה שאני מתאמן
זה שמה שעובד לאחד לא חייב לעבוד לאחר,ולכן לא צריך לקטול בן אדם שעושה abcdef
במקום משהו אחר שנראה לכם כעדיף יותר..