צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-11-10, 11:59   #13
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

יש קורסים של המכון למאמנים של וינגייט וקורסים של המכללה של וינגייט.
בדרך כלל הקורסים של המכללה ידועים כקורסים ברמה הכי נמוכה והם גם זולים מכל מסלול אחר, הקורסים של המכון עולים 6700.
יש קורסים בשלוחת רחובות לא בטוח אם יש בראשל"צ. יש גם בת"א.
יש קורס מרוכז 3 חודשים מ8:30-15:30 3 פעמים בשבוע או פעם בשבוע חצי שנה. יש קורסים מיוחדים גם מאוד דחוסים שלוקחים חודש שלומדים כל יום.

בקשר לרמה בכל קורס מדריכים, זה תלוי נטו ברכז קורס שלך, אני יכול להעיד על זאת שראיינה אותי אחת הרכזות כשסיפרתי לה על ss היא כמעט הקיאה ולא הבינה מה קורה, ביאס לי את הצורה ופחדתי שככה יהיה בקורס. אבל הרכז תכלס שמעביר לי את הקורס יודע על ss, הוא מנוי של nsca בארה"ב ויש לו יותר ידע, מעודדים בקורס ביצוע סקוואט מקביל(אבל מצד שני כשדיברנו על סקוואט מלא נאמר שאין עם זה שום בעיה) מפריכים מיתוסים כמו "אסור לעבור את קו האצבעות עם הברכיים" ובכלל יש עידוד למשקלים חופשיים ולא מכונות. גם איש הלילה יעיד שהרכז שלו היה אחד שקרא את SS ואת PPST, ככה שזה מאוד תלוי ברכז.

לעבוד, בוא נאמר שאם במכון שלך יש הרבה מתאמנים אתה יכול לסגור בתור סטודנט את ה30 שעות אימון אישי בשקט(70 ש"ח לאימון)+ משכורת בסיס, זאת עבודה סבבה לסטודנט ויותר נחמדה בהרבה ממלצרות, אפשר לסגור איתה את החודש, לא להתעשר. אני יודע על המכון שאני מתאמן בו שהממוצע זה 50 שעות אימון אישי כשהמינימום בערך 30 ויש אחד שסוגר 150(ותיק)

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 03-11-10 בשעה 12:04.
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט