צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-10-10, 22:48   #8
Deadlift
חבר פעיל

הינה סיפור נדיר ששווה קריאה:
אני ניגש לסט הסקוואט הראשון שלי. בעוד שהמדריך ששונא אותי צועק למדריך הנחמד "תראה איך הוא עושה סקוואט,תעיף אותו מפה." הוא ניגש דיבר איתו... אחר כך חבר שלי בא אליי "למה ככה? אתה תהרוס לעצמך את הגב. תשאל אפילו את שי (המדריך ששונא אותי). הוא ניגש לדבר איתו,ואז הגיע לא אחר מאשר המנהל של וינגייט! הוא אמר לי לעשות סקוואט. הוא אמר שהסקוואט בסדר גמור. ואז הוא אמר לי להוריד שנייה חולצה. "החוט שידרה שלו בסדר גמור." אז המאמן אכל זין!!!

בסה"כ היה אימון נחמד.

Squat: 20x5
40x5
60x3
80x5x3 פעם אחרונה שעשיתי 85 הייתה לי בעיה עם ההתאוששות ולכן לא יכולתי להתאמן כמו בנאדם,בסה"כ הלך לגמרי בסדר,את הסט האחרון לא צילמתי.
נ.ב:התחלתי לשמוע בעצתו של הטר1ל,המגעיל,הדוחה,ע1שר ולהסתכל למטה בסקוואט,ולנשום למעלה,ולשחרר רק למעלה. צריך לעבוד טיפה על הברכיים,לעמוד יותר רחב כי המשקל ממש כבד לי.

משום מה הסירטון לא עולה,"בשל שגיאה."

Press:20x5
27.5x5x3
37.5x5x2 ואז ניגשתי לסט השלישי עשיתי 2 חזרות,כי נפלתי אחורה. הנחתי ת'מוט,וחזרתי לעוד סט,שבו סגרתי 4 חזרות. אז זה נחשב PR? להעלות ל40?

Powerclean: 20x5
30x3
45x3x5 PR היה קשה רצחחחחחחחח,והטכניקה לוקה בחסר.

בסה"כ אימון עם 2 PR (אם אפשר לקרוא לזה ככה),אימון הבא הולך להיות סיוט.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט