צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-10-10, 03:23   #25
BigWolf
הרב הראשי לישראלבודי

הסמל האישי שלBigWolf

עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
גם ללוחמי סומו (הלכתי על הקיצוניות המוחלטת השנייה חח) יש כאלו, אין פה מה להתרגש, מה שבאמת חשוב במקרה הזה הוא ההתנהלות היומיומית בהקשר של כל הנושא הזה. שמע, אני מאד מעריך בילדרים ברמות הגבוהות בעיקר על הדברים שהם דווקא לא הפן הפיזי עצמו והאימונים - אלא יותר על חיטוב, ייבוש והתנהלות כללית על מנת להתקדם מעבר לסתם הרמת משקולות במכון. אני בעצמי עברתי חיטובים ודיאטות, ואני מתאר לעצמי כמה קשה זה ברמות המתקדמות יותר. הבילדרים שמעצבנים אותי הם בעיקר חברה' צעירים (לפעמים לא כל כך צעירים) שחיים בסרט רע מאד שהם אוטוטו מרעידים את עולם פיתוח הגוף בסערה ופוסלים תוך כדי כך הרבה ענפי ספורט אחרים. אני עברתי את זה ואני ראיתי את זה גם אז וגם אחרי זה על לא מעט אנשים - וזה פשוט, בשפה העממית - מעלה את הפיוז, אין מה לעשות. Typical gym idiots מה שנקרא, שאין בבעלותם ולו חולצה אחת עם שרוולים ומתלבשים למכון כמו שילוב של מאנפרד הברל ולי הייני בתוספת מיטב קולקציות הקיץ של ישראלבודי וגולדס ג'ים, סלח לי על הביטוי - מזיינים במח על טונה במים והפרדת חלמונים מחלבונים (שלא לדבר על תוספים - שאגב אין לי כלום נגד אף אחד ממוצרי המזון האלה ישירות) מתהלכים כמו טווסים במכון וחושבים שהם על גג העולם תוך התחקות אחר תכונות האופי ההזויות שארנולד מציג בפאמפינג איירון. נשמע מוכר? בהסתכלות על פורום ישראלבודי מבחוץ נוצרת תמונה די ברורה ועצובה של מה שתיארתי פה.
בס"ד

תראה, אתה מסתכל על המצב בפורום, ובכלל, מנקודת מבט של "בעל ניסיון", אבל יש חברה צעירים שאין להם עדיין ניסיון, וכמובן שאפשר להבין את ההתלבות שלהם. השאלה שוב (שאלת השאלות) מאיפה זה מגיע. ולפי עניות דעתי יש מקום לעודד חברה כאלו לשאול, להתנסות, ולבסוף ללמוד ולהבין טוב יותר את התחום.

בעיני, במטרה של הפורום בראש ובראשונה זה יצירת "הזדהות", וב"ה הפורום עושה זאת בצורה יוצאת מן הכלל