צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-10-10, 23:12   #14
גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט

הסמל האישי שלגל ציון-פור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
איזה יופי שאתה מרים לי להנחתה.

קודם כל, בתכנית של ריפטו מתאמנים עצים ומעלים משקלים מאימון לאימון - דבר שדורש כמויות גדולות מאוד של קלוריות, בניגוד לכל התכניות abcd ושאר התכניות הקיקיוניות שכיכבו כאן לפני שהגענו.

דבר שני, אין דבר כזה מאסה נקייה.
עדיף לעלות הרבה ועם שומן, מאשר לעלות מעט, להשתמש קצת בחומרים ואז לספר לכולם שאני במאסה נקייה ועולה 30 קילו עם תפריט שהוא על גבול הנייטראלי.

כל מי שמתעסק בשטויות האלה בסופו של דבר תוקע לעצמו מקלות בגלגלים.
אתה מוזמן להסתכל על כל ה"ריפטואיסטים", רובנו בכלל שחיפים ואלה שלא שחיפים יותר גדולים מרוב הפורום (ואני לא מדבר על המתחילים שמתאמנים בss, שם זה נורמלי שאתה תצבור קצת שומן, בעיקר אם אתה מתחיל 8 אחוז שומן על 60 ק"ג שחיף מת).
השלד היה שנה ומשהו בתכניות "כח" והיה צריך חיטוב של 5 שבועות, מוזר, לא?

חלב נכנס לגוף בהרבה יותר קלות. מצחיק אותי שיש פה בלבלני שכל שמספרים שהם אוכלים סיר שיבולת שועל וכאלה. אחרי 3 כפות הגוף כבר מתייבש מהגועל הזה ולא מסוגל להכניס עוד, בזמן שחלב הוא נוזלי ומאוד מאוד קל להכניס.

מצחיק מאוד לדבר על כמויות גדולות של קלוריות בזמן שאני בטוח שמעולם לא הכנסת כל כך הרבה.
אני רוצה לראות אותך עומד בתפריט "נקי" של 4000-4500 קלוריות ומעלה ואחר כך מדבר.

ואחרון חביב, לגבי "שגופם לא יבגוד בם בגיל מבוגר" - עוד בלבול מוח. אם אתה מעדיף להשאר חלש וקטן בהווה, זאת בעיה שלך. פעילות גופנית מפצה על הרבה מהדברים האלה וגם ריפטו בכבודו ובעצמו אמר שגלון חלב ביום זה לתקופה מאוד ספציפית ואחר כך מפסיקים. כנ"ל לגבי כמות הקלוריות הגדולה, מי שלא בss לא צריך אותה כמות קלוריות בגלל שההתקדמות הופכת ליותר איטית.
חבל שאנשים כמוך חושבים שהם המציאו את הגלגל מבלי בכלל שהם קראו תספר ולא יודעים על מה בכלל מדובר.

בשורה התחתונה, ss היא תכנית אימון + תזונה והיא התכנית הכי מצליחה שיש בעולם למתאמן מתחיל שרוצה להתחזק ולהוסיף מאסה.
לאבד שומן הרבה יותר קשה מלבנות שריר, חבל שיש יותר מדי ילדי קוביות שמתעקשים לא להפרד מהן.
היי ידידי,
תהיתי מי יגיב כאן ראשון: אתה, קורן או רן כהן...
כפי שאמרתי בתחילת הפוסט שלי, אני יודע שיש חבר'ה שלא מסכימים עם הדעות שלי. אתה אחד מהם וזה בסדר, אני מכבד את דעותיך באשר הן. גם את דעתם של קורן ורן.
יש לי תשובה טובה לכל שורה שכתבת בפוסט, אבל אני יודע שלא אשכנע אותך, בדיוק כפי שלא תצליח לשכנע אותי.
רק אשמח בפעם הבאה אם לא תכניס מילים כמו "מסה נקיה", ו"חומרים לא חוקיים" לפה שלי, כי אתה יודע שאני מכיר את הגבולות הפיזיולוגיים של גוף האדם והלקוחות שלי לא משתמשים בחומרים לא חוקיים.
יש לי לא מעט לקוחות שלא שותים הרבה חלב בתפריט שלהם ובכל זאת עומדים על כמות קלורית מכובדת. יש מצב שאת חלקם תראו מתחרים בשנים הבאות. הם מתפתחים ומתקדמים יפה (ולא, הם לא משתמשים בחומרים).

בתשובותיך ובדרך חשיבתך אתה מתייחס לאנשים שרוצים לגדול ולהתחזק, לא משנה מה. לעומת זאת, אני מתייחס לרוב אוכלוסיית המתאמנים בחדר כושר: אלה שרוצים לגדול, אבל אחר כך להתחטב ו"להראות טוב". שוב, 2 סוגי אנשים שונים לחלוטין בתפיסת האימונים והתזונה.
עדיין לא שכנעת אותי למה עדיף חלב על מקור חלבון אחר (ושיבולת שועל לצורך העניין היא מקור פחמימה ולא חלבון - השוואה מיותרת).

לגבי המשפט "גופם לא יבגוד בם" אני מקווה שלא פגעתי בך או באף אחד אחר. תבין, אני כבר ניכוותי מהאש הזו. חבל לי על כל אחד שפתאום בגיל 40-50 יתחיל לסבול מרמת סוכר גבוהה ולא מאוזנת, מקווה שלא בגיל צעיר יותר.

כל משפט שנאמר כאן נגד החלב מטרתו לשמור על בריאותם של המתאמנים וחס וחלילה לא לפגוע באופן אישי במישהו.
מקווה שהבהרתי את דברי טוב יותר.
בברכה
גל
מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט

אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי
ניתן לפנות אלי ישירות במייל
galzp@israelbody.org
או בפייסבוק
https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl
גל ציון-פור מנותק   הגב עם ציטוט