צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-10-10, 22:17   #13
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלDr. Muscle
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,208
כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני
ברירת מחדל

מרשה לעצמי לדבר פתוח אין לי כוונה להעליב כאן אף אחד בייחוד לא אנטון שאני מכיר אותו על גבי הפורום הרבה שנים ומעריך מאד , גם כבנאדם אינטליגנט שיודע להתנסח וגם כספורטאי רציני לגמרי :

- אנטון, היית חתיכת מפלצת. פשוט אדם ענק שגדל בקצב מטורף. תעלה תמונות מלפני שנתיים ותיתן למישהו אובייקטיבי לבדוק - אני מעריך שאז היית מסיבי יותר עם הרבה פחות שומן.

- להגיד שאתה מעדיף להשאר שמן ולא אכפת לך כי אתה "פאוורליפטר" זה בדיוק כמו להגדיר את עצמך כבאדיבילדר לפי כל דבר אחר, דבר שכל כך לעגת לו. אתה בחור שהשתחרר מהצבא לא מזמן (קצת יותר צעיר ממני בשנה או שנתיים למיטב זכרוני). זה לא בריא וזה לא אסתטי להיות שמן. אתה חי בעולם כ"כ אופטימלי שאין לזה השלכה על ההצלחה עם נשים? מה עם לעשות פעולות בסיסיות כמו סקס?
זה בסדר אם תגיד, שמע, אני עושה בחירה מודעת. או, לחילופין, יש לי המון תיאבון ולא בראש שלי לרדת או אני לא מצליח. אבל להגיד שאתה רוצה להיות שמן כי זה פונקציונלי לספורט שלך? לספורט שאתה חובבן בו?
אגב, גם הפנים שלך נפוחות ואין הגדרה אחרת, לעניות דעתי כמובן, מאשר "שמן" - לי יש כרס רצינית משהו שאנשים מעירים לי עליו ושואלים מה נהיה, אצלך זה כמה רמות מעל (מין הסתם, יש לך ידע בתזונה, יש לך המון המון מסת שריר וכו' , אתה יכול לרדת למצב סביר לגמרי של 15 אחוזי שומן בלי הרבה טרחה).

- גם לי התפיסה שלי את הספורט כמו שהיתה בגיל 17 נראית פשוט הזויה, להסתובב סביב האימונים במכון במקום לעשות את זה חלק מהשגרה. בלאנס זה דבר שמקבלים עם הגיל, גם אנשים כאן יקבלו אותו או לחילופין יהיו מאמני חד"כ או כל מיני מקצועות שסובבים את האהבה הגדולה הזו שלהם וזה בסדר גמור.

- להגיד שמתקדמים מ"משחק עם משקולות" בלי תכנית מסודרת ודיאטה מסודרת כמו שמתקדמים עם, זה פשוט לא נכון. לכל אחד יש תקופות כאלו וכאלו ואני עוד לא מכיר מישהו שבתקופה שהוא אכל מה-בא-לו והתאמן כמו-שבא-לו הוא הצליח יותר מאשר בתקופה עם דיאטה מסודרת ותכנית רצינית. גם אם, נניח, מתקדמים טיפין טיפין במשקלים.

- הפורום הזה התקדם מאד מהתקופה שהיה כאן פורום שחור וכל התמונות שהועלו היו די מביכות (כולל שלי). יש כאן ילדים, שהם ממש ילדים קטנים לכל דבר ועניין, והם מפלצות מבחינת הגוף. יש פקטור של גיל שפשוט באופן טבעי נוספת מסה ומקבלים מבנה יותר רחב - להיות צעיר בגיל 15 16 במשקל של 80 קילו של שריר זה דבר שלא מה בכך. ועם כל ההתקדמות והרצון הטוב עדיין ויכוחים עקרים איך כדאי להתאמן -
כדאי לנסות הכל ולהחליט מה נותן תוצאות הכי טובות לך, ואיך זה משתלב עם הסדר יום שלך ואיך אתה מרגיש עם האימון הזה. כל הדרכים מובילות לרומא. A ab abc וכו. אני אגב הייתי מתאמן abcdef או משהו כזה עם גירוי שריר בעשרה ימים וזה עבד לי הכי טוב. ובמהלך הדרך שלי ניסיתי כל תכנית, אלו שאתם מכירים, ואלו שלא, ואלו שתמציאו בעתיד. זה לא מדע טילים.

- הסתובבתי בלא מעט מכונים בארץ ולמעט מקרים שבהם נפגשתי עם חברי הפורום תמיד, אבל תמיד, הייתי הכי חזק בכל תרגיל שהוא (ואני לא חזק בשום מובן שהוא, 200 קילו דדליפט זה משקל שמשכתי פעם אחת בחיים והספיק לי ברגע שהשלמתי את המטרה הזו). בשום מכון שהייתי, לא הייתי אגב השרירי ביותר. הקורלציה חלשה. הרבה מהחבר'ה שהיו יותר גדולים ממני התאמנו הרבה שנים והקפידו על דיאטה ולא שום פרוגרסיב אובר-לואד ושום בולשיט. התאמנו במשקלים שהם די קטנים אפילו על הילדים פה ושמרו על רוטינה של ספורט, זה הכל. השריר כבר יבנה, בקצב כזה או אחר, בעיקר לפי גנטיקה.
אז 200 קילו דדליפט זה הרבה מאד, ממש. מי שעושה את זה, בכל גיל או משקל, הוא חזק. קשה לי להאמין שגם באדיבילדרים מקצועיים משלבים דדליפט של יותר ממשקל כזה ברוטינה שלהם (למעט צילומי פוזה , אל תקנו כל מה שמוכרים ביו טיוב).
__________________
המלצתי:
אודי ברק - עיסוי לבאדיבילדרים
טיפול בעיסוי רפואי ושיטות נוספות ברפואה משלימה
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט