22-10-10, 13:52
|
#11
|
Banned
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 2,534
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122
איזה יופי שאתה מרים לי להנחתה.
קודם כל, בתכנית של ריפטו מתאמנים עצים ומעלים משקלים מאימון לאימון - דבר שדורש כמויות גדולות מאוד של קלוריות, בניגוד לכל התכניות abcd ושאר התכניות הקיקיוניות שכיכבו כאן לפני שהגענו.
דבר שני, אין דבר כזה מאסה נקייה.
עדיף לעלות הרבה ועם שומן, מאשר לעלות מעט, להשתמש קצת בחומרים ואז לספר לכולם שאני במאסה נקייה ועולה 30 קילו עם תפריט שהוא על גבול הנייטראלי.
כל מי שמתעסק בשטויות האלה בסופו של דבר תוקע לעצמו מקלות בגלגלים.
אתה מוזמן להסתכל על כל ה"ריפטואיסטים", רובנו בכלל שחיפים ואלה שלא שחיפים יותר גדולים מרוב הפורום (ואני לא מדבר על המתחילים שמתאמנים בss, שם זה נורמלי שאתה תצבור קצת שומן, בעיקר אם אתה מתחיל 8 אחוז שומן על 60 ק"ג שחיף מת).
השלד היה שנה ומשהו בתכניות "כח" והיה צריך חיטוב של 5 שבועות, מוזר, לא?
חלב נכנס לגוף בהרבה יותר קלות. מצחיק אותי שיש פה בלבלני שכל שמספרים שהם אוכלים סיר שיבולת שועל וכאלה. אחרי 3 כפות הגוף כבר מתייבש מהגועל הזה ולא מסוגל להכניס עוד, בזמן שחלב הוא נוזלי ומאוד מאוד קל להכניס.
מצחיק מאוד לדבר על כמויות גדולות של קלוריות בזמן שאני בטוח שמעולם לא הכנסת כל כך הרבה.
אני רוצה לראות אותך עומד בתפריט "נקי" של 4000-4500 קלוריות ומעלה ואחר כך מדבר.
ואחרון חביב, לגבי "שגופם לא יבגוד בם בגיל מבוגר" - עוד בלבול מוח. אם אתה מעדיף להשאר חלש וקטן בהווה, זאת בעיה שלך. פעילות גופנית מפצה על הרבה מהדברים האלה וגם ריפטו בכבודו ובעצמו אמר שגלון חלב ביום זה לתקופה מאוד ספציפית ואחר כך מפסיקים. כנ"ל לגבי כמות הקלוריות הגדולה, מי שלא בss לא צריך אותה כמות קלוריות בגלל שההתקדמות הופכת ליותר איטית.
חבל שאנשים כמוך חושבים שהם המציאו את הגלגל מבלי בכלל שהם קראו תספר ולא יודעים על מה בכלל מדובר.
בשורה התחתונה, ss היא תכנית אימון + תזונה והיא התכנית הכי מצליחה שיש בעולם למתאמן מתחיל שרוצה להתחזק ולהוסיף מאסה.
לאבד שומן הרבה יותר קשה מלבנות שריר, חבל שיש יותר מדי ילדי קוביות שמתעקשים לא להפרד מהן.
|
לאבד שומן הרבה יותר קל התכוונתי, ל1ל.
|
|
|