אשכול: אימון hst
צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-10-10, 15:23   #3
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
רציני..מרוב רצינות כבר כל הידע שהיה לי התערבב כי לא היה לי מושג מה מתאים לי..
אני לא הולך להיות מר אולימפיה אבל על 1.83 אני מקווה ושואף אחרי חיטוב להיות באיזור ה90-100 קילו, כרגע זו המטרה, אם תגיד לי שss היא המפתח לשאר התוכניות שיתנו לי מסה למטרה הזו אני יתן בראש ויתחיל..
כן.

גם תכניות bb מההתחלה יכולות לעבוד, הבעיה איתם זה כשמשקלי העבודה שלך נמוכים, זה נהיה מהר מאוד קשה להוסיף משקל לתרגילים.
כשאתה עושה 16 סטים על אותו שריר באימון, אין הרבה סיכוי שתוסיף 2.5 קילו לתרגיל כל אימון לאורך זמן, יש אנשים בעלי גנטיקה (טבעית וכימית) כזאת שהם שיכולים לעשות את זה כל החיים, האנשים האלה הם כנראה לא אתה.
אז נגיד שהגעת למצב שאתה לא מסוגל להוסיף 2.5 ק"ג לתרגיל באימון, שזה כנראה יקרה מהר מאוד. אז מה? להוסיף עוד נפח? 20 סטים לשריר עם 5 קילו?
אתה מבין, זה פשוט דרך לא יעילה.

מהצד השני, אם אתה מתרכז בבניית כוח, שמן הסתם תבוא ממנו גם היפטרפיה.
יהיו לך גם משקלי עבודה מרשימים וגם חלון הזדמנות הרבה יותר גדול ואפקטיבי להיכנס לאימוני high volume bb, בגלל שאפילו בווליום גבוה אתה תעבוד עם משקלים גבוהים שיאפשרו לך יתקדמות לאורך זמן.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U

נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 19-10-10 בשעה 15:27.
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט