תוכנית? נגיד כך.. יותר מדי תרגילים סטים, כל אימון הוא מינ. 1.5-1.30 ויש, זמן מנוחה אין, אני יכול לעלות תמונת גב לפני,אחרי ועכשיו וזה תוך חצי שנה. זמן מנוחה בין חלקי גוף 48 MAX, רב תרגילים משקל גוף.
אתה אומר לא עובד? ראיתי כמה גברים ישראלים מתיעצים פה.. כל מה שצריך זה מתח ומשקולות. 30 קג יספיק כדי להפוך אותך לכזה
http://www.youtube.com/watch?v=RZciY...layer_embedded
ועוד תבין, יש אנשים שירדו 200 ק"ג עם התוכנית הזו.
אני לא סתם טרול ולא כותב כמעט בכלל אבל למרות זאת לפני כמה חודשים שאלתי עם אפשר לעשות P90X יחד עם HEAVY + ריצות.. אף אחד לא הבין אותי וכו.
עזבו אני טרול, שמפרסם תוכנית, הכי זולה (אינטרנט אפשר להוריד) שום דיאטה ושום תוכנית חיטוב לא תעלה על התוכנית הזו.
אני ארשום שמות אימונים באנגלית:
SHOULDER ARMS פרס,אנולד פרס,וידיים בכללי, תכירו פה תרגילים שלא ידעת שקיימים.
CHEST BACK שכיבות שמיכה.. והרבה סוגים וקושי עושה גירוי טוב (חזה אצלי 107 ואני בטוח שהרב מזה
BACK BICEP מתח, קורלס.. חוזר.. אימון הכי כיף
AB RIPPER האימון הבטן הכי קשה.. העיקר אל תנסה לעמוד בקצב שלהם..
LEG BACK סקואטים + מתח.. קומבינציות, כל מיני תרגילים לחמסטרינגס..
YOGA הכי משעמם, רגיל פה עשיתי רסט, אחרי חודש אם תעקוב תהיה רגוע יותר ותהנה מכל אימון כזה.
STRETCH זה מה שעושים במקום מנוחה, תוכנית נונ סטופ 7|7 90 יום הכי ארוך למניעת פציעה בהמשך. סטרצים לכל הגוף.
ABS CORE בטן, דורש מתח בה לרוב אחרי הUPPER BODY סוחט אותך טוב טוב
Core.Synergistics קפיצה,סיבולת, מהירות,קורדינזיה שורף כמעט הכי הרבה קלוריות 500-800
CHEST SHOULDER פרסים, שכיבות שמיכה, גיוון נונ סטופ
UPPER PLUS- הכל ב-45 דקות בלי הפסקה.. פלג גוף עליון.. מין הסתם לא כולל בנץ אבל כל השאר
KENPO יעזור לך לבעוט ולתת אגרופים גבוה חזק יותר, מין ארובי... רק תעשה אגרופים עם 2 קג כל יד למשך 40 דקות ותראה שזה חמוד
TOTAL BODY PLUS- כל הגוף, הכל 50 דקות, אינטנס
INTERVAL X- שורף קלוריות וממיס שומן כמו לא יודע מה.. 700-1000 שריפת קלוריות שעה בלי הפסקה, לב ראה שיפור ענקי, קפיצות דילוגים מרגיש כוסית עד שאתה לא רואה במראה כמה זה עוזר.
הכי חשוב לציין שזו תוכנית שפועלת על MUSCLE CONFUSION כלומר בלבול שריר: גיוון, הרבה גיוון ושוב גיוון, אתה לא מתרגל לשום דבר, רמת הקושי לא פוחתת לכן אתה משתפר תמיד נגיד הם בקלטת\דיסק אומרים יאלה חימום ואז מתח לאורך דקה וחצי ( פעם ראשונה תוציא 10 אחרי זה 12 ואז בום פתאום אתה עושה 20.
אני לפני שנה לא עשיתי מתח אחד, עכשיו נהיה לי מולטילוק.
אותה דוגמא נגיד אם PLYOMETRICS, פעם אחד קופץ לאורך במשך 2 דקות מרחק מסוים באם פעם הבאה יותר.
יוגה הכי קשה.. אני מניאק אם מישהו אומר אחרת.. עושים שם דברים שאואואו..ואתה מזיע כמו חזיר אחרי 20 דקות לך תבין.
עוד דוגמא:אישית אני אחרי KENPO הצלחתי לבעוט לגובה של חזה.. לפני זה לא הגעתי למותן.
STRETCH אותו דבר. בהתחלה אתה חושב יש בטן לא מגיע לאדמה.. אחרי איזה חודש אתה כבר מחזיק את האצבעות. סליחה על החפירה מקווה שהבנת בקטנה מזה..