ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton
עליתי במסה דיי יפה בabc..הסימני מתיחה שקורעים לי את היד אומרים את זה..
בכל מקרה ואין פה שבב של ציניות אלא רק בשביל להבין ולהשכיל..אני שמתי לב שלמרות שאני גודל עדיין זה לא מספיק לי כדי להגיע לגדלים שאני רוצה, והשאלה היא אם הabc כתוכנית מסה היא הכי אינטנסיבית והכי מתאימה למטרה הזו? או שיש לך משהו חדש להציע לי? ושהיה קשה כואב ואינטנסיבי!
כמובן שטווח חזרות הוא בין5-10 ומספר הסטים והתרגילים מספיקים..
|
abc זה שם כללי לחלוקת האימונים ל3 אימונים שונים שמתמקדים בחלקים שונים, יש המון דרכים יותר נכונות ופחות נכונות לנצל את החלוקה הזאת, הריפטואיסטים יגידו שהיא דבילית, העניין שלא כל abc זהה. תכתוב מה התוכנית לפרטי פרטים ויוכלו להגיב לך בהתאם.
לגבי קשה כואב ואינטנסיבי - כאן אני בצד של הריפטואיסטים, אתה מחפש "להרגיש" את ה"קריעה" של השרירים באימון... לרוב הרגשה כזאת תופיע אחרי נפח גבוה (הרבה חזרות, הרבה סטים) או עם עבודה איטית... זה ממש לא מה שאתה אמור לחפש באימונים, להיפך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton
כן.
יש לך משהו להציע או שאתה עושה לי שיעור לשון?
|
דבר אחד אני יכול להגיד על כל המתאמני כוח למיניהם לטובה לעומת "אנשי הפיצולים" הממוצעים, שהם מתאבדים על כל סט (אם מכלילים כמובן) ומוציאים מעצמם הרבה יותר ממתאמן משקיע ממוצע, ככה שבכל הנוגע לאינטסיביות, לעבוד כבד, לעבוד עד המוות, לנצל 100% מהיכולת אני בטוח שיש להם מה ללמד אותך וכנראה גם אותי.