צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-10-10, 12:03   #28
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 3,888
גיל:: 25
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
ההסתכלות שלך ממש אבל ממש לא נכונה.

קודם כל נתחיל בזה שההסתכלות צריכה לבוא ממבט של תנועות ולא שרירים, ככה שזה לא מעניין בכלל "ידיים" "רגליים" וכו', מעניין סקוואט, דדליפט וכאלה.
כדי לשפר את ההרמות אתה צריך לעבוד עליהן בתדירות יותר גבוהה מפעם בשבוע, ופה הדוגמא שלך נכשלת כישלון חרוץ. כמה אנשים למדו לעשות סקוואט מ0 כשהם תרגלו פעם בשבוע? ואני לא מדבר על הייבאר שהוא פשוט, אני מדבר על לואובאר, ולא בטכניקה שדומה לצרות שלי.

דבר שני, כשאתה שם דדליפט ב"אימון כתפיים" אתה יוצר התנגשות מיותרת גם ככה, אתה חושב שאתה מפצה על משהו אבל אתה לא, כי לבוא לדדליפט עם גב\רגליים בדומס (דבר די ודאי בתכניות מהסוג הזה) מוריד המון מהאפקטיביות שלו.

על מיליטרי פרס אתה לא יכול להסתכל כתרגיל לחזה, ממש לא.


ובכלל, מכל הנפח המיותר שתצבור בכל התכנית, היכולת שלך לשפר את ההרמות החשובות תקטן.
תוסיף לזה את התדירות הנמוכה שבגללה אתה תעבוד על התרגיל פחות, תשמר את המוטוריקה של התנועה פחות, תוכל לבצע העמסה פרוגרסיבית פחות.


וזה רק על קצה המזלג.
אם תרצה להזריק אפשר לזרוק את רוב, אם לא כל מה שאמרתי פהלפח, אבל אני כותב את זה במחשבה על אנשים כמוני וכמוך.

אגב, בקשר למה שכתבת לצ1רי123, זה שבנו לך תכנית עם פריודיזציה בטווחי חזרות זה טוב ויפה, יעיל זה לא, כל עוד אתה יכול להתקדם לינארית אין לך טעם בזה.
תוכנית כזאת מתאימה למי שיודע לעשות סקוואט, לא למי שלומד לעשות. ספציפית אצלי אימון רגליים היה אחרי אימון דדליפט עם יום מנוחה באמצע, והדדליפט היה אחרי גב עם יום מנוחה באמצע, לא היו לי שום התנגשויות רק שבגלל אילוצים נאלצתי לעשות יום אחרי יום וזה היה סביר יחסית. הנפח היה ממש לא עצום כמו שאתה מתאר לעצמך... ככה או ככה אתה לא ניסית את התוכנית אתה לא ראית כמה ואם ואיך אנשים מתקדמים איתה ככה שלא חכם לדבר עליה עד שלא ניסית. יש עוד אספקטים שה"עולם" שלכם לא מתייחס אליהם בכלל כי אתם לא בתחום של פיתוח גוף.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט