דעתי על החמישייה
1) ג'יי קאטלר:
מה אפשר להגיד? לקח עוד אליפות למרות שמבחינתי בשיפוט המקדים פיל ובפוזות מסויימות אפילו בראנץ' ניצחו אותו
הציג מסה מדהימה היה חטוב ויבש וניצח בצורה מרשימה, אני אולי לא מסכים לגמרי עם השיפוט,אבל אני יכול להבין אותו
2)פיל הית': הגיע נפלא,כיפר על התצוגה הלא מרשימה במיוחד מהאולימפיה של שנה שעברה ומיקם את עצמו בתור הבחור שצריך לנצח לשנה הקרובה (חוץ מג'יי כמובן),העובי שהוא הוסיף בגב והסוויפ שהוא הוסיף לרגליים הרשימו אותי מאוד,מר אולימפיה ככל הנראה בטווח הזמן של שנתיים אולי אפילו פחות
3) בראנץ' וורן: אחד האהובים עליי,הגיע בשייפ מטורף והיה הבחור הכי יבש וחטוב על הבמה,שיפר את הזרועות שלו ואת הגב שלו ולאט לאט מתחיל להציג את אחת הפיגורות היותר שלמות על הבמה המקצועית,אולי לא הכי יפה ,אבל לחלוטין בין הכי שלמות.מלך עולם ואני בספק אם מישהו היה מתלונן מדי אם הוא היה לוקח מקום שני
4)תחזיקו את עצמכם חזק,אני אשכרה הולך להגיד משהו חיובי על דקסטר ג'קסון:הגיע יותר מאסיבי מבדרך כלל ובשייפ נפלא,הגיע לו מקום רביעי בצדק,הגיע משמעותית יותר טוב משנה שעברה למרות שהוא ירד בדירוג משנה שעברה,אבל זה נטו בגלל שיפור מטורף בליינאפ
5 ) דניס וולף: אני שמח שדניס חזר לעצמו,אבל איך קיבינימט הוא דורג חמישי מעל רוני רוקל,אני מבין שהוא יותר גדול,אבל הרגליים שלו חלשות יחסית,התאומים שלו כמעט מזכים אותו באחוזי נכות והגב התחתון שלו פוגע בו בכל הפוזות מאחורה,היה מגיע לו להיות בשישייה ,אבל לא מעט רוקל שמציג בצורה ברורה לחלוטין חבילה טוטאלית הרבה יותר טובה.