צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-09-10, 18:06   #4
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אנטון, ברוך השב קודם כול !
לגבי מה שאמרת, אני ממש לא מסכים איתך.

אתה שונא את מה שבודיבילדינג עושה פיזית ונפשית ?! ז"א אתה שונא את זה שאנשים משקיעים בגוף שלהם בגלל שהמראה שלהם חשוב להם ?

אנשים שעולים לבמה והגוף שלהם לא בליגת הפונקציאונליות - אתה רציני כשאתה אומר את זה ?! על מה לעזאזל אתה מדבר ? אתה רוצה ששחקני פוטבול ופווארליפטרים יעלו לבמה להציג שומן ? למה התכוונת כשרשמת את השטות הזאת ? על במה של תחרות בודיבילדינג אתה לא צריך את הפונקציאונליות של שחקני פוטבול כי בודיבילדינג ופוטבול הם ענפים שונים, אתה לא חושב כך ?

יש כמה התרונות בלאכול כול 3 שעות ואם זה לא ניתן להתווכח, ההתרון העיקרי לדעתי הוא זה שאין צורך לדחוף כמויות מסחריות של מזון בכול ארוחה, אפשר לקום אחרי כול ארוחה מהשולחן בלי הרגשה של כובד בבטן !

לגבי זה שבודיבילדינג הופך אותך לחיה, אני חייב להגיד שאני מכיר שחקני טניס וכדורגל שהם קודם ספורטאים ואז בני אדם, אפילו היתי אומר רק ספורטאים ובכלל לא בני אדם.

יש מצב שאתה פשוט התבאסת מבודיבילדינג בגלל שלא כל כך הלך לך, והתוצאות לא סיפקו אותך מספיק, לכן התיאשת החלטת לחתוך לכיוון אחר ולנסות את עצמך בפווטרליפטינג ? ואני לא יהיה מופתע בכלל אם שנה הבאה תפתח נושא בפורום תחת כותרת "אני שונא פווארליפטינג - אמן שיחלידו כול המוטות והדאמבלים" ותעבור ל sumo ......

ועכשיו סתם שאלה שמאוד מעניינת כניראה לא רק אותי, אתה במקרה שונא גם מצלמות ? או שאתה שונא את הצלם ? למה אתה כל כך עצבני בכול תמונה שלך ? אולי אתה מנסה להפחיד את חברי הפורום ?
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט