צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-09-10, 20:53   #39
alvaalva
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
וואו, חשבתי שהדיון על יום כיפור הייתה מעידה חד-פעמית שלך..
עכשיו אני מבין שאתה באמת טיפש :]

ד"א אני חייב לשאול אותך ותענה בכנות היית רוצה להיות שמן ? אבל ממש ממש ממש שמן כמו אלו שאתה רואה בסירטונים אבל העיקר שתעשה סקוואט של 400 קילו ?
ולשאלה או לעקיצה הבאה שלך אני כבר אענה.. לא אני לא מחפש רק קוביות וחזה יפה והמשקל על המוט מאוד מעניין אותי אבל אני משלב את הרצון למשקלים גבוהים עם הרצון להראות טוב ולא דוב.
ד"א, רוב ואני מדגיש רוב האנשים כמוך שאומרים את המשפט הטיפשי "מה שמעניין זה המשקל על המוט ולא הקוביות" הם בדרך כלל אנשים שמתאמנים בגלל פוזה, שאנשים יראו כמה הם מרימים... תהנה מלשקר על עצמך..
אני ממש לא מסכים איתך!
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני מתאמן בשביל להוסיף כמה שיותר משקל על המוט, והדבר האחרון שמעניין אותי זה פוזה ומה שיחשבו עלי ועל המוט שאני מרים.
דווקא האנשים שמתאמנים בשביל להתחזק הם לא מחפשים פוזה, לפחות רוב האנשים שאני מכיר.
ההפך אפילו, אנשים שמתאמנים בשביל קוביות בבטן זה בשביל הפוזה של ללכת בלי חולצה בים, אני לא אומר שאתה כזה אני אומר שרוב האנשים שאני מכיר שמתאמנים בשביל קוביות בבטן הם כאלה.
אני גם לא ממש דוגמא כי אני חטוב עם קוביות, וברור שרוב האנשים יעדיפו להיות חטובים מאשר שמנים.
אבל אני מוכן לוותר על הקוביות שלי בשביל עוד כמה קילו למוט.ואני בטוח שגם כל מי שמתאמן בשביל להתחזק יעדיף כמה קילו יותר על המוט מאשר קוביות..
alvaalva מנותק   הגב עם ציטוט