צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-09-10, 01:29   #11
L1ghtWeighT
חבר פעיל

הסמל האישי שלL1ghtWeighT

עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
וואוווווו אתה פשוט טטטייייפפפשששששש
אני כל כך שמח שאני לא מכיר אותך אישית כי היית מקבל ממני מכות על הטיפשות הבורות ופיגור שלך!
וכם אני מדבר בצורה תוקפנית!!!!!
בקשר לכוסות מים שלך אז כן! אתה יכול לשתות בבוקר את כל מכסתצ הנוזלים היומית שלך!!!

בקשר לליל??!?!?
אתה מקשיב לעצמך?!?!? מי אתה בכלל!? אעלק אם אתה לא מכיר אותו אז הוא לא מספיק חשוב!!! מייי אתה בכלל!??!?!?! אני רוצה שתגבה את מי שאתה מה ההסמכות שלך?מה הניסיון שלך?מה התוצאות שהבאת?איזה מאמרים כתבת מייי אתה!?!?!
כולה ילד אנונימי בפורום!!! בפורום!!!!
אם תאכל רק עד שובע בתור בנאדם נורמאלי אתה לא תתקדם לשום מקום בוודאות!

אתה מביא לי ת'קריזה שלך
ועלייך מעשכיו חלה חובת ההוכחה ע"י גיבוי דברים שאתה אומר ע"י רפרנסים
אני! דורש ממך! מעכשיו!! להוכיח כל טענה שלך ע"י מחקר!!!!למה??כי אתה מגלומן שחושב שהוא יודע הכל ולא מוכן להקשיב!
אז אם אתה כזה תותח אתה מחויב מעכשיו לגבות כככלללל מה שאתה אומר בוויכוח!
אם לא זה יגרור תגובה מצידי!!!!
זה ברור?!?!?

ובקשר לכככככל הליצנים ששולפים את קלף הגיל גרנות
אני מציע לכם לבדוק שוב מה דעתו של הבנאדם היום לגבי כל דבר כי להשתמש במילה של בנאדם שנכתבה לפני כמה שנים טובות זה לא תופס-ולמה??כי מה שהיה ידוע כנכון לפני כמה שנים היום יכול להיות שהשתנה וכן יש פה מאמרים ישנים שלא תואמים את הידע שיש היום לכן אנחנו כרגע בתהליך כתיבת ותרגום מאמרים חדשים לאתר
ליצן אני לא וגיל גרנות הוא לא קלף הוא פשוט מקור מספיק אמין כדי לסמוך עליו לפי דעתי.
ואני לא מסתמך על מה ש"נכתב לפני כמה שנים טובות" , עשיתי אצל גיל תכנית לפני כמה חודשים.
ובאמת יאיר אתה אחד האנשים שאני תופס מהם נורמאלים בפורום הזה כי אין יותר מדי כאלו פה בתקופה הזאת, אז אני לא אומר שכל מה שנכון פעם נכון גם היום, אבל בבקשה אל תגיד לי שנשטפת מוח גם בכל תורת ה"שתה 3 גלוני חלב ביום וסניקרס" שנהייתה פה . בסך הכל מסכים שיש דברים שהשתנו מפעם ויש דברים שעדיין עומדים במקומם, נחכה למאמרים החדשים והמעודכנים שלכם. לילה מעולה

* R.I.P Zyzz - Father of aesthetics, The god of lols *
L1ghtWeighT מנותק   הגב עם ציטוט