צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-09-10, 21:59   #22
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי itzik b צפה בהודעה
שאלה פשוטה יש לי אליך, אם הגוף שלך זקוק בערך ל-12 כוסות מים ביום, אז זה בסדר אם אני ישתה הכל בבוקר ואז אני לא יצטרך לשתות עוד???
ותפסיק כבר עם הגיבויים האלה, כי אתה בעצמך לא מגבה כלום, אתה מצטט לי את ייל מקדונלד הזה,שאם אני לא מכיר אותו כנראה שהוא לא מספיק חשוב.
בוא ננסה להסביר לך בצורה פשוטה יותר, גוף רעב- אוכלים עד שגוף שבע-תדחוף עוד-גוף לא צריך עוד-אתה לא יכול להכריח את הגוף שלך להשתמש בעוד חומרים של האוכל כי הוא כבר קיבל את מה שהוא צריך-ואז בזבוז של אוכל.
לפרוס,לפרוס ולפרוס, לאכול הכל במכה אחת ואז לא לאכול יותר כל היום זה הדבר הכי מפגר ששמעתי.
וואוווווו אתה פשוט טטטייייפפפשששששש
אני כל כך שמח שאני לא מכיר אותך אישית כי היית מקבל ממני מכות על הטיפשות הבורות ופיגור שלך!
וכם אני מדבר בצורה תוקפנית!!!!!
בקשר לכוסות מים שלך אז כן! אתה יכול לשתות בבוקר את כל מכסתצ הנוזלים היומית שלך!!!

בקשר לליל??!?!?
אתה מקשיב לעצמך?!?!? מי אתה בכלל!? אעלק אם אתה לא מכיר אותו אז הוא לא מספיק חשוב!!! מייי אתה בכלל!??!?!?! אני רוצה שתגבה את מי שאתה מה ההסמכות שלך?מה הניסיון שלך?מה התוצאות שהבאת?איזה מאמרים כתבת מייי אתה!?!?!
כולה ילד אנונימי בפורום!!! בפורום!!!!
אם תאכל רק עד שובע בתור בנאדם נורמאלי אתה לא תתקדם לשום מקום בוודאות!

אתה מביא לי ת'קריזה שלך
ועלייך מעשכיו חלה חובת ההוכחה ע"י גיבוי דברים שאתה אומר ע"י רפרנסים
אני! דורש ממך! מעכשיו!! להוכיח כל טענה שלך ע"י מחקר!!!!למה??כי אתה מגלומן שחושב שהוא יודע הכל ולא מוכן להקשיב!
אז אם אתה כזה תותח אתה מחויב מעכשיו לגבות כככלללל מה שאתה אומר בוויכוח!
אם לא זה יגרור תגובה מצידי!!!!
זה ברור?!?!?

ובקשר לכככככל הליצנים ששולפים את קלף הגיל גרנות
אני מציע לכם לבדוק שוב מה דעתו של הבנאדם היום לגבי כל דבר כי להשתמש במילה של בנאדם שנכתבה לפני כמה שנים טובות זה לא תופס-ולמה??כי מה שהיה ידוע כנכון לפני כמה שנים היום יכול להיות שהשתנה וכן יש פה מאמרים ישנים שלא תואמים את הידע שיש היום לכן אנחנו כרגע בתהליך כתיבת ותרגום מאמרים חדשים לאתר

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.

נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 13-09-10 בשעה 22:03.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט