ציטוט:
פורסם במקור על ידי martialartist
שמע, קראתי את כל הדיון הזה, והתגובה הזאת באמת מוגזמת.
אתה וק1רן וכל המאפיה המס1כנת הזאת שלכם כבר מזמן בדיחה אחת גדולה, אבל מה שקרה לכם אחרי שערקתם מהפורום השני (או יותר סביר להניח הועפתם) פשוט הפך למצחיק.
אתם מנסים ומנסים ומנסים להטריל או לעקוץ כמו שכמה חבר'ה מהפורום השני באמת יודעים לעשות, ופשוט לא הולך לכם. התגובות האלה חסרות כל טעם, אתם עושים מעצמכם צחוק, זה באמת מוגזם.
"חילוף חומרים מהיר וקושי לעלות במשקל = חרטה."
"אני רוצה לראות ילדון שמזיין תמוח על החילוף חומרים אצלו, עם 5 אלף קלוריות לא גודל, אין דבר כזה"
מישהו אמר שהילדון הזה לא יגדל?
הוא יגדל, אבל כן יהיה לו קשה יותר לגדול באותה צורה מאשר למישהו אחר. הוא יצטרך את ה5000 האלה, ואחד אחר יצטרך פחות, אבל יגדל ויתחזק בצורה דומה.
בנימה אופטימית זו, משפט נחמד שקראתי בפורום השני, מתאים לך בול- "שנהיה לטר1ל ולא לזנב". 
|
ואללה גבר תן לי לספר לך כמה דברים, רק כי פתחת ואנחנו לא ממש דיברנו על זה:
1. כשלא היה שום פורום אחר חוץ מאיזה מחתרת בשם "שרירים" ואף אחד לא ידע להתאמן באף אחד מהפורומים, אני עזרתי להקים את "הפורום האחר" שאתה מדבר עליו. אבל אנשים שם כפויי טובה.
2. בדיחה תקרא למי שמדבר ומדבר ולא מביא תוצאות, ואני לא מדבר על אלכס דווקא כי את אלכס אני מעריך למרות שהוא דחף לי זין כשהייתי צריך ממנו גב והוא ממשיך ללכלך עליי למרות שאף אחד לא מדבר עליו.
3. כל מי שהוא hardgainer או "חילוף חומרים איטי" או איך שלא תקרא לזה, אם הוא ירשום לך כל דבר שהוא אכל פחות ממה שהוא חושב שהוא אכל.
4. אחרון אבל ממש לא חביב, אם לא בזין שלך לשמוע מה יש לנו להגיד אתה יכול ללכת ללקק לכל המחוררי עכוז שם. אנחנו לא נתגעגע, מבטיחים.
בברכה,
השלד.
נ.ב
בפעם הבאה שאתה מגיע ופורס עובדות בכזאת נחרצות כדאי שתבדוק את העובדות שלך. אני במקומך הייתי משקיע בלאכול ולהרים כבד, זה בטוח ישרת יותר את המטרות שלך.