אשכול: אימון ארוך..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-07, 15:34   #24
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
משה שתי דברים:
1) אם תחזור אחורה ותקרא את הפוסט אני לא חושב שציינתי שאני נגד אימונים של מעל שעה וחצי רק טענתי שרמות הקורטיזול בגוף עולות שזה גם הגיוני כיוון שהגוף צריך יותר אנרגיה ורמות ההורמנים ה"מפרקים" עולה.

2)
לגבי השיחה שלך עם גיל לדעתי כשאתה במאזן קלורי חיובי במרבית המקרים זה נכון כי לגוף יש מספיק אנרגיה ואין לו צורך לפרק שריר בתקופת החיטוב זה ממש תלוי מה אכלת שעה וחצי לפני אם תאכל רק חלבון קזאין זה לא בהכרח יפתור את הבעיה ללא מספיק פחמימות אתה יכול להכנס בהחלט למצב קטבולי שוב אני יזכיר שהגוף קודם כל משתמש בפחמימה לאנרגיה וכל עוד אתה מספק לו מספיק פחמימות אתה צריך להיות בסדר אבל אם תספק לו רק חלבון קזאין ולא תדאג לספק לו מספיק פחמימות אתה לא בהכרח יודע איזה חלבון הוא יפרק לאנרגיה בקיצור צריך לבדוק כל מקרה לגופו,
בנוסף אתה יכול לראות שכמעט כולנו בתקופת החיטוב מאבדים חלק ממסת השריר למרות שכל היום אנחנו טוחנים חלבונים איטים.
1.אתה משחק לפי "הגיון" כבר הראנו שבהרבה מקרים אין הגיון בקטע של תזונה ואימונים ועד שלא יהיה משהו שחור על גבי לבן כל אחד יחשוב אחרת וזה מקובל אני לא אומר שלא...
2.דובר על מקרה חיטוב במסה אני לא מדבר בכלל , ונכון צריך לצרוך פחמימה יחד עם החלבון האיטי לא אמרתי שלא ויש אנשים שלא מאבדים מסה בחיטוב ולהפך אפילו מעלים(כן ישמע לכם מוזר אבל יש אנשים כאלה ואני אחד מהם)
בכל מקרה המסה היא לא משמעותית אולי נגיד בחצי שנה של חיטוב קילו-שניים עדיין משהו בעובדה שאתה במאזן שלילי.
בקיצור סגרנו את הסוגייה זה סתם חפירה ללא ביסוס
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט