אנסה לענות על שאלותיך (לפי הבנתי בלבד, ואל תראה זאת תשובה כתזונאי מוסמך או מדריך חדר כושך מוסמך).
1. למי הוא מיועד ?! לכולם. ברמת העיקרון קריאטין אוגר לך נוזלים בשריר (מים), עוזר בקצב ההתאוששות במהלך האימון, נותן כוח (לא על כולם זה עובד) ותחושת "פאמפ" (ניפוח לשריר). עם צריכת הקריאטין - לשתות מים - והרבה!
להסתדר בלעדיו ?! בוודאי שאפשר. הוא פשוט תוסף "עזר" והוא מוסיף עוד קיראטין לגוף, מה שהגוף שלך לא מייצר הרבה. תוכל להשיג את זה גם מבשר אדום (סטייק סינטה לדוגמא) ועוד ..
2. הגיוני מאד. אני בדר"כ נוהג לקחת את הקריאטין שלי כ-30-40 דק' לפני האימון על בטן ריקה, ולאחר האימון לשתות חלבון. (עליי אישית זה עבד והרגשתי שינוי וכוח בזמן ובמהלך האימון). עם אלו הוראות הצרכן, אז עשה כאמור.
3. הינך יכול לצרוך אותו לאחר האימון עם התמרים והחלבון כן, אך קצת יכביד לך בבטן. הייתי מנסה אולי לקחת אותו כמו שכתבתי, 1 בבוקר (עם האוכל) ניתן למשל, ו-כ-40 דק' לפני האימון. (ניתן לשלב איתו קפסולות hmb) 2 לפני האימון ו-2 מיד אחרי.
4. לגבי הקנייה של הקריאטין הנ"ל, איני יודע מפני שעוד לא יצא לי להשתמש בו, אבל אופטימום אחלה של חברה, ואני לא מאמין שהם יאכזבו. נ.ב. - המלצתי ?! סופר-פאמפ 250 של חברת גאספארי.
5. עשה השוואת מחירים לגבי מוצרים אחרים, או מאתרים אחרים - ותחשוב לבד! למרות שהמחיר אינו יקר כלל.
6. אחרי כמה זמן תראה תוצאות ?! אני לא רוצה לבאס אותך, אבל יש אנשים שהקריאטין לא משפיע עליהם כלל (ראה ערך או חיפוש עבור הג'אק, הנו-אקספלוד וסופר-פאמפ), כך שכל אחד מגיב לזה אחרת. תוצאות בספיחת נוזלים תראה בערך אחרי כשבועיים שלושה אני מאמין .. במידה ותתמיד ותיקח אותו בזמן ותשתה עם זאת כמובן גם הרבה מים.
7. ברגע שתפסיק עם הקריאטין - לא יקרה לך דבר. מפסיקים עם הקריאטין "כביכול" על מנת שהגוף שלך ימשיך לייצר בעצמו קריאטין, תעשה "קצת" הפסקה לגוף, וכשתחזור לאחר חודש (+-), הגוף יקבל את זה כאילו זו הפעם הראשונה, ותרגיש השפעה מחדש.
יש מבין ?!
השאלות הללו לא מפגרות כלל, מקווה שעניתי על כולן וסיפקתי לך את מה שרצית בסופו של דבר.
יכול להיות שהמון פה יתקנו אותי, ואשמח לכך (אם יש חיה כזו), ולכן כתבתי שלא תראה זאת כשתובה של מישהו מוסמך, אלא רק בתור אחד כמוך שפשוט צרך וניסה "קצת" יותר ..
שיהיה המשך שהוע טוב, ולילה טוב.
ארז.
נערך לאחרונה על ידי סתמישהו, 31-08-10 בשעה 04:33.
|