צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-09-06, 13:02   #25
Yossi Big Man
חבר פעיל

הסמל האישי שלYossi Big Man

שלח הודעה דרך ICQ אל Yossi Big Man

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shamrock
אין מצב שאתה שוקל 130 קילו. אתה לא מספיק שמן ,ובטח לא מספיק גדול.בוא נאמר שאתה נראה לי בערך 20% שומן. בא נאמר שאתה עולה לבמה ב6% שומן והוצאת את רוב המים בגוף(5 קילו מים בהגזמה.) חברים יש לנו פה מפלצת: 107 קילו ב6% שומן. חחחחח... אנשים לא לשכוח שאלי הנא שוקל בערך 150 קילו ב Off-season והוא 15 סמ' לפחות יותר גובה ממך. והוא גדול!!!!! אם משקל גוף של בערך 100 קילו והחומרים הנכונים אפשר לעלות 7-9 קילו בשבוע הראשון. מדובר על שימוש באינסולין (מאוד מסוכן) ויותר מקילו סוכר ביום. ברור שהעלייה לא של שריר אלא הרוב מים. Anadrol לבד בחיים לא יעשה את זה. לגבי ה90 קילו Biceps מדובר פה בהרבה יציבות, גב תחתון חזק והנפה רצינית. אני לא אומר שאין דרישה של כוח בbiceps אלא לא צריך הרבה. זה תרגיל של פוזיונרים או בסןף הסט שנגמר הכוח. אני לא אהבתי שאתה מציין שאתה עלית 9 קילו בשבוע על Anadrol. זה לא מציאותי ואתה גורם לאנשים לחשוב שאם ייקחו חומר הם בפשטות יעלו במשקל המון. חומר כן מעלה משקל אבל יש הרבה מזה מעבר ללבלוע כדורים. אני בעד חומר אבל רק אחרי אימונים של שנתיים, הרבה מחשבה, וייועץ מאנשים שמבינים כל הדרך (לצערי אין הרבה כאלה.) השבוע אני אעלה מישהו בארץ שעושה יותר מ90 קילו והרבה יותר יפה.
אם אתה לא מאמין שאני שוקל 130 אז בוא אליי למכון ותראה מה אני יגיד לך אין לי אינטרס לשקר
וזה שעליתי 9 קילו לא אמרתי עליתי 9 קילו שריר , עליתי 9 קילו מסה שרובו מים
ואם יש אנשים שעושים 90 קילו ואוליי יותר יד קידמית ויותר יפה אז כל הכבוד להם אני שמח לשמוע על אנשים שמשקיעים
דרך אגב תיקח בחשבון שאני מתאמן פחות משלוש שנים אז אני רק בתחילת הדרך שלי
Yossi Big Man מנותק