אשכול: אימון ארוך..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-07, 10:28   #22
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
MosheB הבחור שאל על אימון ארוך גם אני במרבית המקרים לא לוקח חלבון/פחמימה בזמן אימון אבל באימונים "ארוכים" של מעל שעה וחצי המצב קצת שונה ואני מניח כשדיברת עם גיל דיברת איתו על אימון של שעה-שעה וחצי ולא מעבר לזה,
זה לא שלכל אחד מעל אימון של שעה וחצי אני המליץ על לתסף בפחמימות/חלבונים אבל במקרים מסוימים זה בהחלט יכול לעזור באופנים שונים.

לגבי המחקר על פירוק שריר אחרי שעה,
אני ציינתי שרמות הקורטיזול עולות ולא בהכרח שזה יוביל דווקא לפירוק שריר וכמו שאתה יכול להגיד שאחרי שעה וחצי הגוף לא יפרק שריר אנשים יכולים להגיד שכן גם אתה לצורך העניין צריך להוכיח את הטענה שלך.
בכל מקרה בתקופת חיטוב באימונים של שעה וחצי ומעלה כן הייתי דואג להכניס איזה שייק וגם בתקופת מסה זה בטח לא יכול להזיק ביחוד שצריך להכניס עוד קלוריות.
עם גיל דובר על אימון של שעתיים והארוחה שלאחר האימון בהפרש של 4 שעות מהארוחה הקודמת לה
זאת אומרת אתה אוכל ארוחה לאחר שעה וחצי אימון של שעתיים פה ושם עד שמגיעים הביתה מתקלחים זה עוד 20 דקות לערך ועוד 10-15 דקות לאכול יוצא 4 שעות סה"כ וגיל אמר שזה טוב ולא יהיה שום פירוק ושום נעל כי אני צורך לפני זה חלבון איטי קזאין וכמו שאמרתי לוקח לו בערך 4+ שעות להיעלם לגמרי מהגוף מה גם לוקח לו רק שעה - שעה וחצי להתעכל במלואו.
בקשר לזה שאני צריך להביא מחקר , אני לא טענתי שום טענה אז חובת ההוכחה עליכם עם הקורטיזול כי אתם טענתם שאסור להתאמן יותר משעה וחצי וכל שאר הטענות שלכם , אין מחקר לעניין = עוד מיתוס לאוסף.
בכל מקרה אתם מתעסקים בקטנות שכל אחד יתאמן איך שבא לו...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט