לכל חבר'ה פה ולהאשם יקירי
פתחתי את האשכול וציפיתי לראות את אותם דברים משולחים חסרי רסן של שנה שעברה, בהם כעסת.. חשבתי שזה יהפוך למלחמה עקובה מדם... ועם זאת ראיתי פתאום הודעה אמיתית, כנה בלי שטויות עם דעה אמיתית וכנה על הגורמים המעורבים
אני מעריך את זה, אני מעריך אותך עכשיו הרבה יותר מפעם.. ומכבד אותך הרבה יותר מפעם, נתת פה דעה נקייה ואמיתית ללא אינטרסים ולא כלום.. והאמת שהאשם אמר רק את האמת פה, על הסטיגמות שבאדי בילדרים מוציאים לעצמם עם עניין האוכל
על המראיינים שנראים יותר כמו עיתונאי תקשורת מיינסטרים שאוהבים לכלוך ויודעים לפרשן רק בצורה ביקורתית, הכי קל לעמוד מהצד ולהגיד "זה חרא וזה חרא וזה הכי חרא והם חרא והוא חרא" צריך להיות עיתנואי אמיתי בכדי להגיע אובייקטיבי ולסקר תחרויות ללא אינטרס (מה שפה אין)
לגבי כל החבר'ה פה... נכון אני זוכר ששנה שעברה היה בלאגן שלם, והאשם התעצבן (וגם בצדק) ויצא פה על אנשים וכו' אבל סה"כ מה מבוקש פה...
מעט כבוד לגדולים מאיתנו גם פיזית וגם בגיל, לקבל מעט מחכמת החיים של אדם אחר שגדול מאיתנו ביום או יומיים כן ?
הודעה לעניין... אמיתית וכנה, הרבה הודעות שבאו אחרי כן היו סתם לכלוך או לא רלוונטיות....
חזק ואמץ האשם אתה אחד המתחרים המכובדים בתחום, אתה עושה חיל בתחום בכל המובנים.. ואתה מבחינתי אדם מדהים, אחרי ההודעה הזו.. אני רואה שצדקתי