אשכול: אימון ארוך..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-07, 00:58   #8
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
תאכל פחמימה לפני האימון יחד עם החלבון האיטי וזה יספק , תשאל את גיל זו הייתה התשובה שלו לשאלה הנוכחית הזו.
בקשר לפירוק שריר אחרי שעה , יש מחקר או משהו בסיגנון? , אני מניח שלא וגם אם כן בטח לא יצויין במחקר מה האנשים הללו אכלו לפני האימון , כמה זמן לפני הם אכלו , ומה הם אכלו אחרי האימון
כשיהיה מחקר כזה אז אני אוכל לומר בוודאות שההורמון באמת מופרש שעה לאחר אימון ואז כל תאוריית ה "אימון שלא יעבור תשעה וחצי" , תיהיה נכונה עד אז זה מיתוס
MosheB הבחור שאל על אימון ארוך גם אני במרבית המקרים לא לוקח חלבון/פחמימה בזמן אימון אבל באימונים "ארוכים" של מעל שעה וחצי המצב קצת שונה ואני מניח כשדיברת עם גיל דיברת איתו על אימון של שעה-שעה וחצי ולא מעבר לזה,
זה לא שלכל אחד מעל אימון של שעה וחצי אני המליץ על לתסף בפחמימות/חלבונים אבל במקרים מסוימים זה בהחלט יכול לעזור באופנים שונים.

לגבי המחקר על פירוק שריר אחרי שעה,
אני ציינתי שרמות הקורטיזול עולות ולא בהכרח שזה יוביל דווקא לפירוק שריר וכמו שאתה יכול להגיד שאחרי שעה וחצי הגוף לא יפרק שריר אנשים יכולים להגיד שכן גם אתה לצורך העניין צריך להוכיח את הטענה שלך.
בכל מקרה בתקופת חיטוב באימונים של שעה וחצי ומעלה כן הייתי דואג להכניס איזה שייק וגם בתקופת מסה זה בטח לא יכול להזיק ביחוד שצריך להכניס עוד קלוריות.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט