צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-08-10, 07:54   #18
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

אדון האשם ראיתי בפייסבוק שביקשת להגיב , אז בבקשה... קמתי לחיים.
קודם כל בנימה כללית הרמה בתחרויות השנה לפי תמונות היתה ברמה מאד גבוהה. לא ייאמן אבל מתחרים ותיקים כמו אביב יוסי וגלעד ששנה אחרי שנה לא הצליחו להגיע בשייפ שהם רצו הגיעו במצב פשוט לא ייאמן... אתה היית בשייפ הכי טוב בחיים שלך בהפרש ניכר... תמר אישתו של אנטון נתנה הופעה מדהימה... אלמוג, הבחורה החדשה כאן בפורום, עלתה במצב שמבייש אשכרה באדיבילדרים מתחרים שראיתי בשנים שעברו...
אז דווקא בכזו שנה להתבאס ? ? ?

היוזמה לתחרות חדשה היא יוזמה מבורכת . כמו שאמרת, מין הסתם, זה פוגע בכח של האיגודים הקיימים. ובכל זאת, ככה מתחיל שינוי. הוא צומח מיוזמה קטנה שמצליחה וסוחף אחריו אנשים. בלי להיות בתחרות השנה של איגוד זה או איגוד אחר, אני אתן לך את ההתרשמות מכמה וכמה שנים של תחרויות: שני האיגודים מביכים. אולי כבר התרגלת לסטנדרטים נמוכים, אבל שני האיגודים מזלזלים בספורטאים ולא נותנים להם במה ראויה.
תתייחס למה שאני אומר כאן בכובד הראוי, אתה יודע שמי שמדבר בצורה כנה זה מי שהכי רחוק מאינטרסים ומכיוון שאני לא קשור לעולם הזה או לשום דבר בו בצורה כלשהי (פאק איט אני אפילו לא מתאמן בשנה האחרונה, שמנמן וחלש כאחד האדם).... אני מדבר רק לטובת החבר'ה שלי, שזה אנשי הפורום הזה ובראשם אתה. תן לזה צ'אנס.

לגבי התבטאויות אישיות - אתה באמת חושב שהרמה של סטאס בעברית זה מה שיקבע האם התחרות תהיה מקצועית או לא? אני יודע שאתה לא חושב ככה, אז למה להתייחס לנושא הזה בכלל?
אם מישהו אחר היה מדבר עליך ככה היית מיד נעלב. ואני לא חושב ולא משער את זה אלא יודע מהכרות לא קצרה איתך.
מה גם שסטאס הבאדיבילדר מספר אחת בארץ מאחל לכל אחד כאן בפורום מכל הלב שיום אחד יגיע לרמה שלו כספורטאי. ובנוסף לרמתו כספורטאי מדובר באדם באמת נחמד, אין בזה שום ספק. לא צריך לדבר איתו יותר מדי לראות שהוא אדם חייכן ונעים הליכות.

במקומך הייתי עורך את ההודעות שלי, ביקשת דיון ענייני בנושא התחרות החדשה, על הדרך עירבבת עריפת ראשים לחפיז והערות גזעניות לסטאס... זכותך לחשוב איך שבא לך , אבל אתה יורה לעצמך ברגל בזה שאתה הופך את הדיון שלך ללא ענייני.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק