ציטוט:
פורסם במקור על ידי rainman
אדון מתוואלי... עם כל הכבוד אליך (ויש קצת), אתה פותח את הפה ללא מחסומים לפעמים, ואף על פי שזה נראה כמו הדבר הנאור והאצילי לעשות, זה לא כשדבריך הם חסרי כל תוכן שיכול איכשהו להתקשר למציאות....
מה מפריע לך שלסטס יש תחרות נוספת? שיהיה עוד איגוד, לקחו לך כסף? אמרו לך אסור לך להתחרות? אתה חושב שאתה איזה אנדרדוג הארדקור עכשיו? לא , לא ולא ולא ולא...
אם אמרת משו נכון בכל המאמר הזה שכתבת זה על חפיז... הוא באמת בנדם מאד מאד "מיוחד"
המשך יום נעים לך אדון מתוואלי, אתה נראה לי כמו אחלה בחור..איך אומרים אצלכם? פקיר?
|
תודה על ה"מחמאות "מה שכתבתי אחי זו דעתי זכותך לא לקבל אותה....לדעתי קיימים שני ארגונים בארץ וגם זה יותר מדי...בינתיים זה לא אני שחותר מתחת לארגונים ומנסה לגנוב מתחרים מפה ומפה...אני אדם ישיר דבר בכבוד תקבל כבוד לא תכבד לא אכבד אותך.....לגבי חאפיז אין לי כלום נגדו אישית לא אהבתי את ההתנהלות שלו ואמרתי לא את זה בטלפון ותאמין או לו אני אפילו יודע שהוא עם כל השטויות שלו יותר גבר מהרבה אחרים....
אההה וrainman זה יפה אבל מכובד יותר לרשום את שמך האמיתי ....תודה שנרשמת במיוחד בשביל להגיב לי אני וישראלבודי מברכים על הצטרפותך..יה פקיר
נערך לאחרונה על ידי hachem-01, 24-08-10 בשעה 03:36.
|