ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01
יאיר עם כל הכבוד ויש לי אלייך כבוד אתה עוד בתחילת הדרך וכמוך עוד הרבה המר קלאסיק אם זה היה משהו חד פעמי בשביל אותו מפגש ענקים שאתה מדבר עליו אז הייתי בעד אחי...אבל זה לא ותאמין בלי לפגוע באחים רובו שאותם אני מכבד מאוד אני חושב שהשנה זה מיותר השנה היו שתי תחרויות חזקות ואיכותיות אז אין טעם...ואני מבטיח לך שלא אני ולא מישל ולא אלברט ולא יהודה לא נעלה כי אנחנו פשוט עדיין עייפים ןמתאוששים מהתחרותיות שהיו לנו...דבר אחד טוב יצא מעצם העובדה על הקמתה של תחרות נוספת היא התחרות בין שני הארגונים על ליבם של המתחרים...
מי שיעלה זה אנשים שסטאס הכין ושאנטון שבעצמו עוד טרי הכין אז תגיד לי אתה זה נשמע לך תקין
אז הם ידורגו יותר טוב אבל האם זה אמיתי או סתם פיצוי.???
|
אם יהיו מספיק מתחרים אז תאמין לי שהדירוג לא יראה כמו שאתה חושב
אם רק "החבר'ה של סטס" באים להתחרות אז מה אפשר לבקש
אם מתחרים לא לוקחים יוזמה ובאים להתחרות אז אל תצפו ליותר מידי
והעליה ברמת הארגון של האיגודים השנה הייתה תוצאה ישירה של הרמה הגבוהה שהציגו במר דרום קלאסיק אחי ואתה יודע את זה
אם מתחרים ברמת אולימפיה ממשיכים לתחרויות נוספות אחרי האולמפיה למה מתחרם בארץ לא יכולים?
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.