ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי
הם עושים את זה כי זה יותר קל. תגרום להם לשבור מקביל ותראה איך הקילוגרמים נושרים מהמוט.
ועם הכמויות חומרים שהם דוחפים הם יגדלו מכל דבר, אתה מסתכל על מפתחי גוף מהאולימפיה, כאלה שבורכו מבחינה גנטית, סביר להניח שגם מלהרים מטאטא וחומרים הם היו יותר גדולים מהאדם הממוצע.
ולמה לא חצאי סקוואטים? כי זה גורם ליותר לחץ על הפטלה ואתה לא עובד על כל הposterior chain, שכידוע חשובה מאוד לא רק לבריאות לטווח הארוך, אלא גם לפיתוח כוח בכל ענפי ההרמות.
אבל סביר להניח שרשמתי את זה לשווא, הרי אתה ראית סרטונים של מפתחי גוף וזה קדוש.
|
תראה אני לא פסלתי את מה שאתה אומר אני רק לוקח בחשבון גם את אופציות שזה יכול לתרום במצבים מסוימים יותר מסקאווט מלא.
לגבי הגירוי השרירי הגבוה יותר זה רק אחד מכמה סיבות למשל בכל תרגיל כמעט ניתן לבצע חלק מהתנועה על מנת לשפר נקודות חלשות בתרגיל.
אמרת "הם יגדלו מכל דבר" בגלל החומרים, אז באמת למה הם לא מרימים מטאטא אם הם יכולים לקבל את אותה תוצאה? בשיא הרצינות.
אני לא מכיר בנאדם שאוהב לעבוד קשה סתם כנראה שהעמסת משקל מירבית בתרגיל נותן אפקט מקסמאלי וגירוי טוב יותר, יכול להיות שהסטרואידים מעודדים גדילה וכו' אבל זה לא נגמר פה כמות המאסה היחסית שתצבור מזה תלויה גם בכמה גירוי תתן וגירוי משמעו לפי דברי יאיר העמסת משקל.
ובחצי סקאווט וגם בתרגילים אחרים מן הסתם ניתן כנראה לקבל גירוי טוב יותר בשיטת הרמה כזאת וכל זה מעבר לסיבות נוספות שצויינו.
ולדברי מאסטר סאבזרו
אתה לא צריך לרדת לרמה של ילד אם גישה כזאת אתה בבעיה לחיים חבר.
בנאדם שואל שאלה גם אם היא לא לשביעות רצונך תשכיל להבין שאולי אני שואל כי אני לא יודע או אולי אני רואה נקודות שאתה לא רואה ועל זה הדרך... יש לכל אחד נטייה לחשוב שהוא המילה האחרונה בכל דבר אם כל הכבוד אליך ויש כבוד אתה עדיין לא ריפטו ולא רוני קולמן וגם אם היית גם עליהם יש חולקים זה טבעו של עולם לקבל ולשמוע גם אם נראה לי לא הגיוני אולי תבין שטעית או לא בעוד כמה שנים.
גם פעם חשבו שסיגריות זה בריא... דברים משתנים אל תהיה ראש נעול בראש תסתכל רחב לא צר.
עד כאן שיעור בפילוסופיה למאסטר סאבזרו
וזה לא הסתלבטות שלא תבין אותי לא נכון