[quote=danino;1015210]אני חושב שהשיפוט היה דווקה כן הוגן,זה שהם לקחו החלטות אחרות ממה שרציתם זה לא קובע שהשיפוט לא הוגן
אני אתמול ראיתי את התחרות בקטגוריית הנוער היה קרב מאוד צמוד אבל בסוף השופטים העדיפו לתת דגש יותר לגודל, גם היה הפרש ברגליים למקום הראשון היו רגליים חזקות, בעד 75 האמת כל המתחרים היו ברמה טובה,ומי שלקח ראשון לדעתי הגיע לו, בעד 90 יהודה באמת בא בשייפ מרשים, לגביי אנטון לדעתי הוא היה צריך להמשיך בקטגורייה 82, השופטים עשו איתו חסד שנתנו לו מקום שלישי הוא היה צריך להגיע רביעי, לגביי מישקל פתוח גלעד היה נראה גדול אבל לצערי הוא היה פחות יבש והסימטרייה מאוד חסרה לו וחבל, הגיע מקום חמישי בצדק,היה קרב בין אדם לחוסאם על המקום הראשון, למרות שחוסאם דחוס יותר ועם יותר ניסיון, אדם היה נראה הרבה יותר חטוב ויבש וזה מה שנתן לו את הניצחון,
לגביי אלוף האלופים חלק מהתחרים היו עייפים בישביל לעלות, לדעתי הגיע לאדם לנצח למררות שיהודה נראה יותר טוב , יהודה היה נראה כבר גמור ובקושי הצליח לעשות את הפוזות וגם נכנס באיחור רציני....
בסכ" הייתה תחרות טובה אלון צוקרמן כרגיל נראה מצויין בהופעת אורח באמת כל הכבוב,
אבל הבחור שהכי הרשים בגודל שלו היה דווקה בקהל יוני האנה פשוט נראה מיפלצת הר אדם
הכתפיים שלו זה משהו מפחיד, לדעתי הוא חייב להתחרות בחו'ל,
לגביי הפיטנס אולגה הייתה נראת מעולה בחורה פשוט ענקית 1.85 גובה חטובה רגליים חזקות בטן חבל על הזמן,
כל הכבוד, לצערי היו הרבה בעיות באירגון בעיקר בשירים הופסקו והמתחרים לא עלו בייחד לבמה,
מה שהיה בחוץ היה דיי עלוב ציפיתי להרבה יותר היה איזה דוכן וחצי וזהו וחבל......[/QUOTP
פשששששששששש עבודה טובה דנינו רק חסרה הרבה המילה "לדעתי"כל אחד ראה את התחרות אחרת ...אבל הרוב קבעו שהשופטים היו קצת "עייפים"...לא משנה ..
אני כותב עכשיו לניגרי ...ראיתי תמונות שלך אביב אתה השתפרת 20 רמות ממה שהיית ורואים שעשית דרך כל הכבוד ...לדעתי אתה והמקום הראשון הייתם מאוד קרובים...זה יכל ללכת בקלות לפה או לפה...לגבי גלעד וואלק מה אני אגיד לכם הבנאדם הגיע לו יותר והיה בשייפ טוב אבל אני לא שופט וגלעד חבר שלי...לגבי אנטון אני לא יודע מה קרה שם..הוא לא הגיע בשייפ שהוא רגיל אליו וזה קורה (ראה מקרה סטס) וחבל...לגבי יהודה ללא ספק הוא הכוכב והגיע לו ב100% לקחת אין על זה בכלל ויכוח ושים לב דנינו אני אומר "לדעתי".....
בקיצור רמת המתחרים עולה משנה לשנה וזה מה שאנחנו תכלס רוצים תוצאות אפשר תמיד לשפר ....ובעיני התוצאה או איזה מקום אתה זה לא קריטי...העיקר שעשית דרך נקייה וכולם יודעים את זה.