אשכול: Kai vs Dexter
צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-07-10, 23:34   #17
zivgin
נציג חנות ישראלבודי

הסמל האישי שלzivgin

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
עם אין לו שקל על התחת איך הוא לוקח חומרים בכמויות מסחריות חי על תזונה של מלך +מלא תוספי תזונה ?
בלי כסף הוא לא היה נראה ככה
דרך אגב ישלך קישור לסרט שלו או הורדה עם תרגום?
"אין לו שקל על התחת" משמע הוא חי על תקציב מאוד מצומצם בוא הוא קונה אוכל, תוספים כאלו ואחרים וזהו!

הוא גר במשך שנתיים בחדר(כן כן, לא דירה, אלה חדר) עם עוד אנשים כי לא היה לו כסף...
עכשיו הוא גר בדירה קטנה ומצומצמת, אין לו אוטו(אני מניח שעכשיו יש לו כי בארנולד קלאסיק זוכים בהאמר, אלה אם כן הוא מכר אותו...).

שים לב שהוא לא ספונסר של אף חבר'ה(אני לא יודע לגבי עכשיו) חוץ ממגזין כלשהו(flex או לא זוכר איזה...), הוא היה ספונסר של חברה שייצרה חלבון שמקורו בבקר(קרניבור קוראים לזה לדעתי), אבל פתאום במכה אחת הם ביטלו את כל החוזים שלהם עם הפרזנטורים שלהם וקאי נשאר בלי פרנסה ממש... זה למה הוא עושה כל כך הרבה הופעות אורח וזה למה מעריכים אותו, אין לו את הפריבילגיה של ג'אי לשבת כל היום בבית לכתוב כמה מכתבים, לשלוח כמה מייליים להסתובב באחוזה שלו וללכת בכיף שלו למכון...(לא שאני מזלזל בג'אי), קאי גר בדירה קטנה וזנוחה בברוקלין(אם אני זוכר נכון) נוסע ברכבת כל יום למכון כושר מזופת עם תנאים גרועים, חי על תקציב מצומצם ועדיין מצליח להגיע לאן שהוא הגיע!
זה מדהים!
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט