ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy
זה בדיוק מה שאני מדבר עליו, אם היו מלמדים סקוואט ודדליפט לכל מתאמן חדש שמגיע, 9/10 היו פורשים אחרי 3 שבועות
בגלל זה אני אומר שמבחינה עסקית זה הגיוני להאכיל אנשים חרטא, אבל מבחינה אישית זה למכור את העקרונות שלך בשביל רווח כספי, כנראה בסופו של דבר טבע האדם זה הגורם ההרסני ביותר בכל המשוואה הזאת,
בין אם זה המתאמן העצלן, בעל העסק שמכר את עצמו בשביל רווח חומרי, ראש בתעשיית תוספי מזון שמנצל את הבורות של האוכלוסיה, או מי שמושך בחוטים שנותן לכל זה לקרות בכוונה תחילה.
בסופו של דבר הכל יורד לזה שהאדם חלש ומושחט בטבעו.
התקווה היחידה שלנו להתעלות על זה כאינדבידואלים היא ע"י שבירת מנטליות ה"מוח הקבוצתי" ולהתחיל לחשוב מנקודת מבט נקייה על מה שבאמת קורה מסביבנו וכמה אנחנו באמת יודעים לאומת מה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים, בין אם זה באימונים או בכל דבר אחר בחיים שנראה לנו "ברור"
|
אם כן,אז מהו לדעתך הפיתרון? לפתוח איזשהו בית ספר להכשרת מאמנים שכן יתמוך בתרגילי כוח,וילמד את הדברים שבאמת חיונים?ואני לא מדבר על להתחיל לרשום תפריטים למתאמנים וזה,אלא להסביר להם שהם צריכים לישון הרבה,ולאכול הרבה. ולאלה שמתחטבים לאכול 500 קלוריות פחות (שזה הבסיס של הבסיס) מהbmr שלהם. לא שמעתי עד היום מאמן אחד שאמר דבר כזה.
וללמד טכניקה -נכונה- של תרגילי הכוח. למה לעזאזל המאמנת שלי נתנה לי סקוואט בסמית',שאלתי אותה למה לא חופשי והיא אומרת לי "כי זה פוגע בגדילה?" למה מאמן נתן לי לעשות סקוואט עם fitball (שלא באמת עשיתי). וששאלתי אותו למה לא חופשי הוא אמר "כי זה הורס ת'גב והברכיים". למה לעזאזל המאמן היחידי שעושה סקוואט במכון לא שובר מקביל? מישהו צריך להפסיק את זה.
וזה לא מובן מאליו,מסתבר שיש רק 12 מתאמנים במכון שאוכלים לפי תפריט או יודעים שהם צריכים לאכול הרבה,ויש רק 5 אנשים שבאמת יודעים איך עושים סקוואט. איך הגענו למצב הזה?