צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-07-10, 13:06   #42
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
האמת היא שחושבים על זה,כמה מהאנשים שבאים לחדר כושר באמת רוצים לתת ת'נשמה? כמה אחוזים בודדים. ואני יכול להגיד לך בתור אחד שיש לו הרבה מאוד אנשים שלא באים להשקיע בחדר כושר,שהם סתם באים לשרוף ת'זמן,לא מתאמנים ברצינות,מזייפים בטכניקה בתרגילים הכי פשוטים. יש לנו אולי 5 שפרצו שמה דיסק מטכניקה שגויה.

עכשיו אתה מצפה מהאנשים האלה שיעשו לך סקוואט שזה תרגיל שדורש טכניקה,דדליפט,פאוורקלין שכולם עם טכניקה ברמה גבוהה. לא יודע,אני לא חושב שהרבה מהם ישקיעו כדי ללמוד ת'תרגילים האלה,או שסתם יעמיסו משקלים כמו מפגרים.

זוהי דעתי למה הם לא מלמדים את זה. למרות שבהחלט עדיף שילמדו את המדריכים לשים את התרגילים הבסייסים והמורכבים,ומקסימום רואים שהמתאמן לא משקיע שלא יתנו לו וזהו.
זה בדיוק מה שאני מדבר עליו, אם היו מלמדים סקוואט ודדליפט לכל מתאמן חדש שמגיע, 9/10 היו פורשים אחרי 3 שבועות

בגלל זה אני אומר שמבחינה עסקית זה הגיוני להאכיל אנשים חרטא, אבל מבחינה אישית זה למכור את העקרונות שלך בשביל רווח כספי, כנראה בסופו של דבר טבע האדם זה הגורם ההרסני ביותר בכל המשוואה הזאת,
בין אם זה המתאמן העצלן, בעל העסק שמכר את עצמו בשביל רווח חומרי, ראש בתעשיית תוספי מזון שמנצל את הבורות של האוכלוסיה, או מי שמושך בחוטים שנותן לכל זה לקרות בכוונה תחילה.

בסופו של דבר הכל יורד לזה שהאדם חלש ומושחט בטבעו.

התקווה היחידה שלנו להתעלות על זה כאינדבידואלים היא ע"י שבירת מנטליות ה"מוח הקבוצתי" ולהתחיל לחשוב מנקודת מבט נקייה על מה שבאמת קורה מסביבנו וכמה אנחנו באמת יודעים לאומת מה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים, בין אם זה באימונים או בכל דבר אחר בחיים שנראה לנו "ברור"
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U

נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 22-07-10 בשעה 13:12.
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט