צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-07-10, 01:22   #14
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
Cool

ציטוט:
פורסם במקור על ידי happyhour צפה בהודעה
1. איזה מוקדמות יש במר ישראל?
2. מה התנאי להגיע לטמפה פרו ?
את שתי השאלו הראשונות שאלתי לא מתוך ציניות אלא מתוך חוסר ידיעה.
אני חושב ובבקשה תקן אותי אם אני טועה -
1. למר ישראל אין מוקדמות, כל מי שרוצה יכול להתחרות ואני יכול למצוא תמונות של אנשים שתסכים איתי שבושה שעלו לבמה.
2. בשביל טמפה פרו - צריך פרו קארד - זה נכון. בשביל לזכות בפרו קארד בארהב צריך לנצח npc ( ארצי ). בשביל לזכות בפרוקארד בארץ צריך אוברול בארצי של ה ifbb שזה אומר להיות מר ישראל אוברול ב ifbb. אם זה המוקדמות שלו, אז עשו לו הנחה גדולה. כי אם כל הכבוד לזכות במר ישראל (ואני מכבד) זה לא לזכות ב npc .

שוב את שתי הדעות כתבתי על בסיס הידע שלי, הוא לא רחב וגם אני לא רחב או מרים משקולות. אבל זה לא קשור לזה שאני אוהב פיתוח גוף ואמרתי לך כבר - אי לא עסוק בללקק את התחת.

ולמה אומר שאני לא מפרגן, אני אומר שלא נראה לי שבן אדם שרוצה לנצח יהיה מבסוט ממקום לפני אחרון. אין שום קשר לפרגון או לא לפרגון ,לכן להגיד מזל טוב זה לא לענין....עדיף לציין שהוא התחרה וייצג אותה בתחרות פרו - ענין סנטקטי לחלוטין.

אני מקבל כל דעה, אבל יש דרך להגיד אותה.
אני לא אקלל בנאדם.

אני מבין שהתעצבנת ושאתה בהכנות לתחרות והספורט חשוב לך, אני לא לוקח אישי, אני רוצה שתסביר לי אם מה שכתבתי למעלה נכון, זה הכל.
סבבה שאלת נענה בכיף
1 במר ישראל מוקדמות ifbb בנאאבא אין מוקדמות..מוקדמות עושים בבוקר שזו בעצם התחרות האמיתית ואת הרוטינות בלילה...(בדרך כלל כולים עולים )
2התנאי להחרות בחול בתחרויות של ifbb מ tampa כולל npc עד אוליפיה וארנורלד קלאסיק
א-כרטיס פרו שהוא מקבל אחרי שהוא לקח אוברול בארץ והמתחרה נמצא בשייפ טוב(אני לא חושב שנאור לקח אי פעם אלוף האלופים תקנו אותי אם אני טועה)
ב-צריך להתברג טוב בתחרות הראשונה בשביל להמשיך הלאה..(אם אני לא טועה בשביעיה הראשונה)
זה הטכנית אבל אחי תבין אנחנו לא נגדך פשוט אנחנו יותר סלחניים כלפי ספורטאים שלנו בשביל לתת להם מוטיבציה..רלק מדברייך אני מסכים אבל תהייה יותר שכונה ופחות יורם ארבל
נ ב אתה לא ילד...
דנינו אל תערב בבקשה.