צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-07-10, 21:45   #15
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
Wink

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
חח כולנו נרביץ ארוחה, אין מי שלא מחכה לזה.
למרות שאני אתחרה גם אצל סטאס, התכנון הוא להתפרק בארוחת צ'יטינג פראית ואפילו להמשיך עוד חצי יום למחרת צ'יטינג ואז לחזור לדיאטה.
לא רואה דרך דרך אחרת שאפשר לעבור את זה, המוח כבר יהיה כל כך מיובש שחייב לתת לו משהו לפרק.
וכן אני נזקקתי ל 4 חודשים ואפילו יותר אבל לא רק בגלל עלייה לא נקייה אלא גם כי מסיבות אחרות של כלכלה, שבגללן לא התאפשר לי לשמור שייפ כל השנה, ולצערי אי אפשר לפרט פה אבל אתה בוודאי מבין למה אני מתכוון.
לגבי העצבים אחי, אני למדתי לשלוט בזה, הבנתי שהסביבה שלי לא צריכה לשלם מחיר יותר מאשר הם משלמים גם ככה, אבל בהחלט קיימות תופעות של עצבים מידי פעם, ושל מצבי רוח, ושאתה מרגיש "קטן", ושאתה מרגיש "שמן", ושאתה מרגיש ש"לא תגיע מוכן", ולרוב הן מתקימות כולן בהפרש ל כמה שעות...אתה יודע על מה אני מדבר.
בכל אופן כמו שאמרתי זאת הייתה טעימה, אולי יהיה עוד מאמר, זה עולם ומלואו הסיפור הזה.
תחזיק מעמד אחי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Big T צפה בהודעה
זה עובר לא רק על מתחרים אלא על כל מי שעושה חיטוב רציני ומייגע
אני כבר 3 שבועות על 0 פחמימה ותוך כדי עובד בעבודה פיזית במשך שעות היום ואין מה לעשות מת לסיים כבר
נשארו עוד כמה קילוגרמים מיותרים למטרה
אביב מסכים איתך אם כי כל בנאדם מתנהג אחרת בדיאטה וזה גם תלוי אם הוא עושה אותה נכון..
מה שמזכיר לי big t אני בתור מתחרה לא מגיע ל 0 פחמימה ביום ולמתחרה יש דדליין שהוא צריך לעמוד בו אז אני לא מבין למה אתה הורג את עצמך קח את זה לדעתי (אתה יכול לא לקבל אותה כמובן)יותר באיזי תשלב אירובי או משהו אבל 0 פחמימה לדעתי לא מומלץ...