צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-07-10, 14:21   #3
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr_nos צפה בהודעה
כמה שטויות מאכילים אותכם עם הכשר הזה.. אתה יודע שעושים עכשיו משחת שיניים כשרה לפסח.. לאן נגיע?.. בגלל הרבה אנשים כמוך כל הדתיים האלה חיים על הגב שלנו ומתפרנסים מהשטויות שמאכילים אתכם. ובשביל להרגיע אותך אני אדם ששומר כשרות אני שומר בשר חלב אני צם בכיפור אבל יש גבול... אני יודע שזה לא קשור אבל דברים כאלה מוציאים אותי מדעתי...
אחי,אני מסכים איתך,אני לוקח אבקת חלבון לא כשרה,ואני בנאדם מאמין,מניח תפילין,הולך לבית כנסת,צם ביום כיפור הכל. כי מה כבר יכול להיות פה לא כשר? הכימיקלים? הרי אתה רואה מזה מכיל. אז פותח האשכול,באמת שזה לא חשוב. אבל אם אתה מתעקש,השנייה דיי מוכרת והרבה ימליצו לך עלייה,חברה אמינה ומוכרת אבל דווקא הראשון ניראלי יותר טוב.

אני חושב שעדיף לך פשוט לקנות אבקת חלבון ולהכין שייק עם פחמימות,זה הכל. יחסוך לך הרבה כסף. סתם למשל קח אבקת חלבון,תוסיף 2 כפות גלידה,כוס ש"ש,כמה אגוזים,חלב,יוגורט,והינה יש לך וואחד שייק. מבין ת'רעיון?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט