צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-10, 23:28   #18
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishav1 צפה בהודעה
תשמע אחי אני לא מושבת לגמרי,זה לא שאין לי רגל. אני יכול לעשות דברים אבל לדוגמא במסיבות אני לא יכול לקפוץ יותר מידי,אני צריך להשאר על הקרקע,שיעורי ספורט אני לא יכול להשתתף בכלל,משחקי כדור אני גם לא יכול,אופנים אני לא יכול,לרוץ בכללי אני לא יכול,טיולים שנתיים זה מבאס ללכת כמו קוקסינל ולהסביר לאנשים למה אתה לא יכול ללכת,אני לא יכול להרים על הגב שלי יותר מידי משקל כי אז נוצר עומס ועוד ועוד..זה רק חלק מהדברים. בעיקרון את כל מה שציינתי פה אני יכול לעשות אבל למחרת בבוקר הכאבים לא יאפשרו לי לעמוד על הרגל,וכבר ניסיתי פעם אחת לשחק כדורגל ולמחרת פשוט לא הצלחתי ללכת מרוב כאב.

בכל מקרה זה דבר לא נעים,בגלל זה צריך לעבוד נכון ובהיגיון .

לא הייתי ממהר לניתוח אחי,זה שחיקה ככל הנראה,ביינתים האורטופד מגמגם לי ונותן מרשם לכדורים נוספים,שבוע הבא בעזרת השם אני כנראה אלך לאורטופד לספורטאים שיגאל אותי מהחרא הזה.
בהצלחה אחי,באמת בהצלחה! ושחושבים על זה,מאז שהתחלתי סקוואט חופשי המצב יותר טוב,רק המפרקים קצת כואבים אבל זה משתפר. ניתן עוד חודש חודשיים וניראה איך אני ארגיש. בכל מיקרה,לאימונים,כדאי לשים רצועות לברכיים ולידיים או שלא צריך?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט