ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift
גם אני לא סומך על כל אחד,יש שם אחד שלימד אותי כל מה שאני יודע,הוא היה מאמן בניו יורק ועבר לארץ,הבנאדם עושה דדליפט 200x5 אז אמרתי אפשר לסמוך עליו,כל הדרך הוא לימד אותי שלפני משקל צריך טכניקה,ניסיתי את הטכניקה שלו,ואני יעלה אותה בקרוב.
חוץ מזה,איך אפשר לדעת על מי לסמוך,רן-אם אני יכול להגיע עד ת"א אתה תוכל ללמד אותי סקוואט? מאז שהתחלתי לעשות אותו עליתי פלאים במשקלים,עכשיו רק חשוב לי לעשות נכון.
רגע גבר,אבל יש משהו שאתה יכול לעשות? כי זה ממש נשמע מבאס בגיל 16 להיות תקוע עם כאבים כמו בן 70,יש ניתוח או משהו שתוכל לעשות כדי לחזור להיות רגיל?
|
תשמע אחי אני לא מושבת לגמרי,זה לא שאין לי רגל. אני יכול לעשות דברים אבל לדוגמא במסיבות אני לא יכול לקפוץ יותר מידי,אני צריך להשאר על הקרקע,שיעורי ספורט אני לא יכול להשתתף בכלל,משחקי כדור אני גם לא יכול,אופנים אני לא יכול,לרוץ בכללי אני לא יכול,טיולים שנתיים זה מבאס ללכת כמו קוקסינל ולהסביר לאנשים למה אתה לא יכול ללכת,אני לא יכול להרים על הגב שלי יותר מידי משקל כי אז נוצר עומס ועוד ועוד..זה רק חלק מהדברים. בעיקרון את כל מה שציינתי פה אני יכול לעשות אבל למחרת בבוקר הכאבים לא יאפשרו לי לעמוד על הרגל,וכבר ניסיתי פעם אחת לשחק כדורגל ולמחרת פשוט לא הצלחתי ללכת מרוב כאב.
בכל מקרה זה דבר לא נעים,בגלל זה צריך לעבוד נכון ובהיגיון .
לא הייתי ממהר לניתוח אחי,זה שחיקה ככל הנראה,ביינתים האורטופד מגמגם לי ונותן מרשם לכדורים נוספים,שבוע הבא בעזרת השם אני כנראה אלך לאורטופד לספורטאים שיגאל אותי מהחרא הזה.