צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-10, 12:43   #5
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי godfather צפה בהודעה
1. הקנאקים לא ממש קשורים לסחוסים אלא לפסיות (fascia) שיש במפרקים. ולא, זה לא מזיק, לפחות לא הוכח שזה מזיק.

2. בעקרון סחוס אי אפשר ממש לשקם. זו רקמה שחילוף החומרים בה אפסי כמעט ככה שהיא לא ממש בונה את עצמה. עדיף לשבור עצם מאשר לקרוע סחוס. יכול להיות שיש תרופות מסויימות שטיפ-טיפה עוזרות אבל זה לא ממש משחזר וסחוס שחוק ברמה שהעצם יושבת על עצם (כי הרי תפקיד הסחוס הוא "לרפד" את המגע בין העצמות, ככה שעצם לעולם לא נוגעת בעצם אחרת) אפשר אולי לשפר רק באמצעות הליך רפואי פולשני כלשהו. אבל שחיקת סחוס ברמה כזאת תקרה אחרי שנים על גבי שנים של פעילות אינטנסיבית באותו המפרק, מה שבחור בן 13 לא יכול להגיע אליו גם אם ממש ירצה.

3. לא יודע לגבי הרעשים בברך, אבל אם זה לא כואב אז לא הייתי דואג מדי.
1. מזה פסיות? ומהו תפקידן?
2.מזל,פשוט אני לא יודע אני ממש מפחד לפגוע בסחוס,לכן אני שואל מראש. כי לפעמים קורה שאני עושה קליקים,זה משחרר לחצים מאותו מקום אבל כואב ממש ואחרי כמה דקות נרגע. אני רק רוצה לברר שהכאב הזה הוא שולי. חוץ מזה,יש דרך כלשהי להגן על המרפקים/מפרקים/ברכיים/כל סחוס או משהו שעלול להיפגע במהלך אימון? רצועות,חגורות,הדברים האלה שהם שמים סביב המרפקים והברכיים? משהו מזה?
3.רעשים בברך,זה לא כואב,רק מדי פעם. אבל מאז שהתחלתי להתאמן בסקוואט הכאב הולך ופוחת,נשארים רק הרעשים. זה כואב שאני הולך הרבה/רץ.

תודה רבה אחי,הורדת לי אבן ענקית מהלב,אני פשוט לחץ מכל הקנאקים והשטויות האלה.
ורן,זה בטיפול,אני אצלם סירטון ברגע שיתאפשר לי,אפילו בלי משקל,יעלה לפה ותגידו לי אם זה בסדר טוב?
רגע רק שאני אבין משהו,בסוף הסקוואט,לאחר שאני בערך שובר מקביל אני צריך לדחוף ת'ברכיים החוצה?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.

נערך לאחרונה על ידי Deadlift, 16-07-10 בשעה 12:48.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט