ציטוט:
פורסם במקור על ידי yogiyogi
ממש אבל ממש אין לי כוח להמשיך להגיב לך חבל שאין פה אף אחד שעוזר לי להסביר לך... קודם כל אתה מוזמן לעבור על כל תגובה שלך ולראות שאין שום הסבר לשטות הזאת שאתה ממשיך להגיד. כמו שאמרתי יש רק סיבה אחת לאכילה כל 3 שעות והיא מנטלית, חוץ מזה אין שום סיבה. בקיצור, אתה יצאת טיפש, חרטטן ומטעה, אני לא רוצה להרוס לבחור את האשכול, אתה מוזמן לאכול כל חצי שעה מבחינתי רק תעבור קצת על ספרות מקצועית לפני שאתה מדבר.
להתראות
farshchi hr, et al. Beneficial metabolic effects of regular meal frequency on dietary thermogenesis, insulin sensitivity, and fasting lipid profiles in healthy obese women. Am j clin nutr. 2005 jan;81(1):16-24
verboeket-van de venne wp, westerterp kr. Influence of the feeding frequency on nutrient utilization in man: Consequences for energy metabolism. Eur j clin nutr. 1991 mar;45(3):161-9.
Swindells ye, the metabolic response of young women to changes in the frequency of meals. Br j nutr. 1968 dec;22(4):667-80.
Iwao s, et al. Effects of meal frequency on body composition during weight control in boxers. Scand j med sci sports. 1996 oct;6(5):265-72.
אתה מוזמן לעבור על קומץ המחקרים האלו אם יהיה לך כוח לקרוא אותם...
|
אין לך כוח להמשיך להגיב? רואים, הרי לא הגבת תגובה, ועוד אחת ממש ארוכה אם הרבה ציטוטים, רואים שאין לך כוח להגיב.
חח אני יצאתי טיפש חרטטן ומטעה? אתה חסר שכל תגיד לי? אתה זה ש
חרטטת דברים מטעים ויצאת טיפש, חתיכת טמבל.