צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-06-10, 01:53   #9
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

גיל? גובה? משקל?

אתה מחפש פיזיות שתאפשר לך להתקדם מבחינת הכדורגל, קודם כל כפי שאמרו תתחיל עם fbw שזה אומר 3 אימונים בשבוע כאשר בכל אימון עובדים על כל הגוף. לאחר שבועיים-שלוש אתה מוסיף עוד אימון כוח שכרגע ישלנו 4 אימונים ואז אתה עובר לab שזה אומר בכל אימונים עובדים על מספר קבוצות שריר כלומר אימון אחד עושים חזה,יד אחורית ובטן ובאימון שני עושים גב,כתפיים,יד קדמית ורגליים אתה מוסיף איפה שנוח לך...
בכל מקרה בתור שחקן כדורגל לאחר שיהיה לך קצת וותק בעבודה על כוח אני ממליץ לך להתחיל לעבוד באופן ספציפי על כוח מתפרץ (לשיפור ספרינטים,בעיטות וכו').
הדבר הכי חשוב הוא שתלמד סקוואט ופשוט שהוא יהפוך לחלק הכי חשוב בתוכנית האימונים שלך, בתור שחקן בעבר אני אישית מאז שהתחלתי להתאמן ושילבתי סקוואט בתוכנית האימונים השתפרתי בצורה ניכרת מאוד... אם זה בספרינטים או אם זה בכוח פיזי ממש בכל המרכיבים היכולת הפכה לגבוהה באופן משמעותי. עד היום זה משמש לי פקטור כשאני משחק עם הח'ברה הגדולים בשכונה שהם לא מבינים איך בחור בן 16 מתמודד כ"כ טוב בצורה פיזית אם בחורים שסיימו צבא וחלקם אף לא קטנים בכלל.
בקיצור לצורך המטרה שלך, רגליים הן החשובות.. אבל כמובן שאסור להזניח את כל שאר הגוף.