![]() |
Axbxcxx
A
לחיצת חזה עם מוט, שיפוע ישר. 4X 6-10. לחיצת חזה עם מוט, שיפוע עליון. 3X6-10 מקבילים עם תוספת משקל. 4X8-12 לחיצה צרפתית. 4X8-12 פשיטת ידיים3X8-10 http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBKickback.html B מתח/ פולי קדמי 4X8-12 חתירה ב-T BAR. 4X6-10\ במשקולת. טרפזים במוט\ משקולות 3X8-12 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט\ משקולות 4X8-12 ברכיאליס 3X8-10 C סקוואט 4X8-12 לחיצות ברכיים במכונה 2X8-12 כפיפות ברכיים במכונה 4X8-12 תאומים 2X8-12 לחיצת כתפיים במשקולת או במוט 3X8-12 הנפות ידיים לצדדים 4X12 הנפות ידיים לצדדים בישיבה כפופה 2X8-12 מה אתם אומרים? |
לדעתי זה סבבה לגמרי !
אבל קצת הרבה סיטים לא ? |
נראה לי אפילו פחות מידי..
לשריר קטן אתה עושה 5 סטים.. עדיף בסביבות ה-8 אם אתה עושה Abc פעם בשבוע.. לשריר גדול בסדר.. 11-12 |
אם אתה מתאמן 3 ימים בשבוע עדיף כבר Fbw.
Abc שלוש פעמים בשבוע זה מעאעאעאאפן מאוד לדעתי. אבל אם כבר, אז לדעתי יש מעט מדי סטים בשביל פעם בשבוע. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחח 5 הודעות כפולות !!
|
ציטוט:
אם אתה מתעקש להשאר בתוכנית הזו, אז אין לך מספיק סטים. |
שאלה לי אלייך גולדבן למה אתה רוצה לעשות את האימון הזה?אתה חושב שאתה תגדל יותר? מab או Fbw
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה למה? אתה אמור להבין שאני רוצה לשנות תוכנית אולי כי על תוכנית אחרת כבר מספיק זמן? ד''א, מה הקטע? להוסיף עוד סטים לשריר קטן עד שיהיו 8 סטים ואז התוכנית תהיה טובה? אם כן, אז ערכתי. |
אתה חושב שתצליח לגרות מספיק את השריר לגדילה באימון של פעם בשבוע ?
|
עובדה שהתוכנית הזאת קיימת, לא?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ