ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לגברים אמיתיים שמבינים באופנועים (https://israelbody.com/showthread.php?t=9885)

צ'יקו5 11-05-07 19:15

לגברים אמיתיים שמבינים באופנועים

מה עדיף לי לפעם בשבוע לשטח עדין פנאני כזה עד 6 7 8 אלף.....
דיאר?
אקס טי?

Der Metzgermeister 11-05-07 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי צ'יקו5
מה עדיף לי לפעם בשבוע לשטח עדין פנאני כזה עד 6 7 8 אלף.....
דיאר?
אקס טי?

זה עיניין של העדפה אישית, לך תעשה סיבוב על שנייהם ותקנה את מה שיותר נוח לך.

trhetrhe 11-05-07 19:26

Dt, אבל משופר!

tamir23 11-05-07 20:23

חחח עלק דיטי... זה 50 מסריח...
אני הייתי לוקח דיאר.. אבל במחיר זה הם מזויינים...

שם_המשתמש_אור 11-05-07 20:27

חחחחחחחחחחחחחחחחחח "Dt, אבל משופר!"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Danielllo 11-05-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trhetrhe
Dt, אבל משופר!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הררררררגתתת אותיי אעלקק דיטיי אבל משופר חחחחחחחחחחחחחחחחח....

בקשר לבן אדם, אל תקנה אף אחד מהם.. תקנה KX 250, תחזוקה קצת יותר שוטפת אבל הכליי יביא לך יותר אדרנלין הרבה יותר מדי אר או XT, והוא 2 פעימות ושוקל 70 קילו.. אם זה לטיול שישי שבת פעם בשבוע הייתי ממליץ לך רק עליו או מוטוקרוס אחר (CR,RM) אם זה גם למשך השבוע לסידורים לכבישים יותר, אז משהו יותר חוקי כמו דיאר או KLX אבל אתה צריך לתגבר תתקציב שלך זה לא מספיק..

The Iron Man 11-05-07 21:31

עזוב אותך אופנוע קנה איזה פולאריס =]

Nadav19 11-05-07 21:42

Dt זה 50סמ"ק מתפרק עם רעש של יתוש מפליץ.

סתכל, אם אתה חדש בכל הנושא, קח Dr350, הוא גם מסוגל לתת לך חווית רכיבה על הכביש כמו ששום דו"ש אחר (אולי קלי..) יכול לתת.
מה גם הוא זול יחסית, אתה יכול להביא כלי מצויין במחיר של 12-13 אפילו פחות.

Xt, אני יכול להתחיל למנות לך בעיות שיש בסוגי האופנועים האלה וזה לא יגמר ... החל מחורים במיכל דלק ועד לבוכנות מנוע סדוקות שאיכשהו מחזיקות שנים ואז באמצע רכיבה עושות בעיות שאתה לא רוצה להיתקל בהם כשאתה מזנק מסלע באיזה הר.

במצבך, אני הולך על Dr, שחוץ מבעיית משקל (האופנוע שוקל בסביבות ה 100-120 קילו, הרבה יחסית לאופנוע שאמור לתת ביצועי שטח) הוא אחלה אופנוע .. כביש ושטח.

The Iron Man 11-05-07 21:54

מכירים סוזוקי Rmx ?

tamir23 11-05-07 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
מכירים סוזוקי Rmx ?

עוד 50 מסריח

trhetrhe 11-05-07 22:33

מה אתם צוחקים מ-dt משופר?!!?!? אתם יודעים איזה מפלצת אתם יכולים לעשות מהאופנוע הזה אם אתם משפרים אותו?

Danielllo 11-05-07 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
מכירים סוזוקי Rmx ?

הבן אדם ביקש פה כלים רציניים לא 50 סמ''ק...

toxicity 11-05-07 22:34

ציטוט:

מה אתם צוחקים מ-dt משופר?!!?!? אתם יודעים איזה מפלצת אתם יכולים לעשות מהאופנוע הזה אם אתם משפרים אותו?

100 סמ"ק?

Danielllo 11-05-07 22:39

ציטוט:

השיפורים הכי כבדים שאפשר לעשות זה מה? להשים קיט 90 סמ''ק אגזוז לחץ קרבורטור מורחב,שסתומי עלים משופרים קרנק מחוזק, גלג''ש למהירות אולי גיר גדול יותר, ואז מה? כל זה מסתכם ב10000+ שקל וזה עדיין לא קרוב CR 125 אפילו (נלך על קטן) קל וחומר ש לDR 350 אז צא מהסרט אוליי יצא לך כלי חייתי לפתיחה מהירה לא יותר..

Johnny 11-05-07 22:41

גם לא 100 סמק, אולי קיט ל80.
תשמע, הDr אחלה כלי, אבל במחירים שאתה רוצה רק תמצא שחוטים. דבר שני, כנראה שאתה חדש בכל הקטע של האופנועים והשטח אבל בדרך כלל אם תקנה כלי זול תצטרך לעשות לו שיפוץ. דבר שלישי, שכחת מיגונים? מיגונים למנוע? לגוף? קסדה, מגפיים, קסדה וצביצב.

Der Metzgermeister 11-05-07 22:59

לך על Ktm
חח אבל יקרים האוסטרים האלה..

צ'יקו5 12-05-07 20:46

סבבה אחי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
Dt זה 50סמ"ק מתפרק עם רעש של יתוש מפליץ.

סתכל, אם אתה חדש בכל הנושא, קח Dr350, הוא גם מסוגל לתת לך חווית רכיבה על הכביש כמו ששום דו"ש אחר (אולי קלי..) יכול לתת.
מה גם הוא זול יחסית, אתה יכול להביא כלי מצויין במחיר של 12-13 אפילו פחות.

Xt, אני יכול להתחיל למנות לך בעיות שיש בסוגי האופנועים האלה וזה לא יגמר ... החל מחורים במיכל דלק ועד לבוכנות מנוע סדוקות שאיכשהו מחזיקות שנים ואז באמצע רכיבה עושות בעיות שאתה לא רוצה להיתקל בהם כשאתה מזנק מסלע באיזה הר.

במצבך, אני הולך על Dr, שחוץ מבעיית משקל (האופנוע שוקל בסביבות ה 100-120 קילו, הרבה יחסית לאופנוע שאמור לתת ביצועי שטח) הוא אחלה אופנוע .. כביש ושטח.

אני לא בדיוק חדש פשוט זה האופנוע הראשן ש אני רוצה שיהיה חוקי כי אני רוצה לעשות לו ביטוח מוטוקרוסים אין ביטוח והזהה מפחיד כי לך תידע.הדיאר זה כנראה ההדעפה גם אמינות וגם כוח
איזה סט גלגלשים חזק יתן לו כוח ולעלות בכל הילוך לא?

יiסי 12-05-07 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי צ'יקו5
אני לא בדיוק חדש פשוט זה האופנוע הראשן ש אני רוצה שיהיה חוקי כי אני רוצה לעשות לו ביטוח מוטוקרוסים אין ביטוח והזהה מפחיד כי לך תידע.הדיאר זה כנראה ההדעפה גם אמינות וגם כוח
איזה סט גלגלשים חזק יתן לו כוח ולעלות בכל הילוך לא?

נראה לי קצר בדוק במוטו דיפוט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ