![]() |
לגברים אמיתיים שמבינים באופנועים
מה עדיף לי לפעם בשבוע לשטח עדין פנאני כזה עד 6 7 8 אלף.....
דיאר? אקס טי? |
ציטוט:
|
Dt, אבל משופר!
|
חחח עלק דיטי... זה 50 מסריח...
אני הייתי לוקח דיאר.. אבל במחיר זה הם מזויינים... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח "Dt, אבל משופר!"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
הררררררגתתת אותיי אעלקק דיטיי אבל משופר חחחחחחחחחחחחחחחחח.... בקשר לבן אדם, אל תקנה אף אחד מהם.. תקנה KX 250, תחזוקה קצת יותר שוטפת אבל הכליי יביא לך יותר אדרנלין הרבה יותר מדי אר או XT, והוא 2 פעימות ושוקל 70 קילו.. אם זה לטיול שישי שבת פעם בשבוע הייתי ממליץ לך רק עליו או מוטוקרוס אחר (CR,RM) אם זה גם למשך השבוע לסידורים לכבישים יותר, אז משהו יותר חוקי כמו דיאר או KLX אבל אתה צריך לתגבר תתקציב שלך זה לא מספיק.. |
עזוב אותך אופנוע קנה איזה פולאריס =]
|
Dt זה 50סמ"ק מתפרק עם רעש של יתוש מפליץ.
סתכל, אם אתה חדש בכל הנושא, קח Dr350, הוא גם מסוגל לתת לך חווית רכיבה על הכביש כמו ששום דו"ש אחר (אולי קלי..) יכול לתת. מה גם הוא זול יחסית, אתה יכול להביא כלי מצויין במחיר של 12-13 אפילו פחות. Xt, אני יכול להתחיל למנות לך בעיות שיש בסוגי האופנועים האלה וזה לא יגמר ... החל מחורים במיכל דלק ועד לבוכנות מנוע סדוקות שאיכשהו מחזיקות שנים ואז באמצע רכיבה עושות בעיות שאתה לא רוצה להיתקל בהם כשאתה מזנק מסלע באיזה הר. במצבך, אני הולך על Dr, שחוץ מבעיית משקל (האופנוע שוקל בסביבות ה 100-120 קילו, הרבה יחסית לאופנוע שאמור לתת ביצועי שטח) הוא אחלה אופנוע .. כביש ושטח. |
מכירים סוזוקי Rmx ?
|
ציטוט:
|
מה אתם צוחקים מ-dt משופר?!!?!? אתם יודעים איזה מפלצת אתם יכולים לעשות מהאופנוע הזה אם אתם משפרים אותו?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם לא 100 סמק, אולי קיט ל80.
תשמע, הDr אחלה כלי, אבל במחירים שאתה רוצה רק תמצא שחוטים. דבר שני, כנראה שאתה חדש בכל הקטע של האופנועים והשטח אבל בדרך כלל אם תקנה כלי זול תצטרך לעשות לו שיפוץ. דבר שלישי, שכחת מיגונים? מיגונים למנוע? לגוף? קסדה, מגפיים, קסדה וצביצב. |
לך על Ktm
חח אבל יקרים האוסטרים האלה.. |
סבבה אחי
ציטוט:
איזה סט גלגלשים חזק יתן לו כוח ולעלות בכל הילוך לא? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ