ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Creatine Ethyl Ester (https://israelbody.com/showthread.php?t=9881)

Ori-Silver 11-05-07 18:59

Creatine Ethyl Ester

א.אני שקול להזמין Creatine Ethyl Ester טהור של Higher Power למישהו יש ניסיון עם המוצר?

ב.מה ההבדל בין הקראטין הזה לבין מונו והאם ההבדלים הם משמעותיים?

m0she 11-05-07 19:00

כולם יגידו לך עכשיו שזה הדבר הכי טוב שיש ו"הפורמולה הכי חזקה" ודברים כאלה אבל אני אגיד לך להצמד לקריאטין מונוהיידרט הרגיל. בהצלחה.

ran_z 11-05-07 19:00

ושאלתך היא?

NIRAN 11-05-07 19:04

אני עכשיו בחיטוב התחלתי לקחת, טעם הכי מזעזע שיש ממש טעם מר של כימיקל
לא ספח לי גרם נוזלים ומבחינת כוח שיפור קל, גם לא חיפשתי להעלות משקלים אלא יותר לשמור על מה שיש ולהסתדר יותר בקלות עם מה שיש...

Shlomik 11-05-07 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
א.אני שקול להזמין Creatine Ethyl Ester טהור של Higher Power למישהו יש ניסיון עם המוצר?

ב.מה ההבדל בין הקראטין הזה לבין מונו והאם ההבדלים הם משמעותיים?

אם זה באבקה אל תיגע במוצר, הוא יגיע אלייך ואתה תזרוק אותו לזבל עוד לא פגשתי מישהו שהצליח לשתות קריאטין אתיל אסתר ברמה גבוהה על בסיס קבוע.

ניסית פעם קראיטין מונו? אם לא אז תתחיל ממנו כל עוד הוא עובד עלייך אין לך מה לקפוץ למוצרים כאלה זה יותר מיועד לאנשים עם בעיות ספיגה ועיכול של קראיטין מונו.

Ori-Silver 11-05-07 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
אם זה באבקה אל תיגע במוצר, הוא יגיע אלייך ואתה תזרוק אותו לזבל עוד לא פגשתי מישהו שהצליח לשתות קריאטין אתיל אסתר ברמה גבוהה על בסיס קבוע.

ניסית פעם קראיטין מונו? אם לא אז תתחיל ממנו כל עוד הוא עובד עלייך אין לך מה לקפוץ למוצרים כאלה זה יותר מיועד לאנשים עם בעיות ספיגה ועיכול של קראיטין מונו.

ניסיתי מונו ועליתי בהמון נוזלים אני רוצה מוצר שלא סופח נוזלים.

Ori-Silver 11-05-07 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIRAN
אני עכשיו בחיטוב התחלתי לקחת, טעם הכי מזעזע שיש ממש טעם מר של כימיקל
לא ספח לי גרם נוזלים ומבחינת כוח שיפור קל, גם לא חיפשתי להעלות משקלים אלא יותר לשמור על מה שיש ולהסתדר יותר בקלות עם מה שיש...

אתה מביא אותו מארצות הברית?

NIRAN 11-05-07 19:14

הבאתי אותו מארה"ב, קילו

ironman 11-05-07 21:05

וואאיי וואיי אתה הולך להדפק כמו שאני נדפקתי עם קילו שלם של החברה הזו לקחתי אותו תקופה ממש סבלתי בסוף זרקתי לפח חצי אף אחד אפילו לא רצה בחינם חחח נתתי לאבא שלי פעם הוא קיבל כאבי בטן זה פשוט מגעיללל

Ori-Silver 11-05-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NIRAN
הבאתי אותו מארה"ב, קילו

זה עד כדי ככה נורא הטעם שלו או שזה סביל?

m0she 12-05-07 01:45

גועל נפש , אני אישית התמודדתי , אבל באמת שחבל על הכסף. אז תצבור קצת נוזלים , אפשר לחשוב שזה נשאר לנצח.

MagneZium 12-05-07 03:24

אחי יש לזה טעם של נבלה מתה זה שיבולת שועל וקוטג שאתם בוכים פה על הטעם של זה זה מעדן ליד הדבר הזה
אני זוכר הייתי שותה שלוק ומכניס לפה מנטוס נוגס מעביר תתטעם ואז עוד שלוק בעע אחיי זה סבל

Shlomik 12-05-07 13:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
אחי יש לזה טעם של נבלה מתה זה שיבולת שועל וקוטג שאתם בוכים פה על הטעם של זה זה מעדן ליד הדבר הזה
אני זוכר הייתי שותה שלוק ומכניס לפה מנטוס נוגס מעביר תתטעם ואז עוד שלוק בעע אחיי זה סבל

התיאור היותר מדויק של הטעם זה נוזל בטריה עם וודקה, ניסיתי לערבב את זה עם הכל משייקים של חלבון ועד מיצים הוא פשוט השתלט על הטעם של כל דבר בסוף נתתי את זה ל2-3 חברה שונים וכולם אחרי כמה ימים חזרו וזרקו לי את זה בפנים.

יותם טלר 12-05-07 15:08

מעולם לא הבנתי את האנשים שמוהלים את הקריאטין (לא רלוונטי האם מדובר במונו או את'יל-אסטר לצורך העניין, שניהם דוחים מבחינת הטעם) בכמות גדולה של נוזל - ככל שתוסיפו את הקריאטין לכמות גדולה יותר של נוזל - תסבלו את הטעם במשך זמן רב יותר.

בצעו היקש מעולם האלכוהול - רוצים לשתות משהו שהוא מגעיל, אך רק לגמור עם זה כדי שיבצע את העבודה? שתו אותו "בשוט" -
מהלו את הקריאטין שלכם בכמות מעטה של מים, כזו שתוכלו לגמוע בשלוק אחד, והנה תוך חצי שנייה סיימתם את החלק המבאס שבצריכתו. את יתרת המים \ השייק שאתם צריכים לשתות בנוסף לו, שתו לפניו או אחריו, אין צורך להרוס את טעמם עם הקריאטין.

NIRAN 12-05-07 16:40

הטעם באמת מגעיל, אבל אפשר להתמודד.

אני שם סקופ בפה עם שלוק מהשייק ומוריד בשוט.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ