![]() |
איך מבליטים תקו בין ציץ לציץ?
כמו בתמונה הזאת .. הקו הזה יוצא לי רק שאני באימון מתאמץ וזה.. זה חזה עליון?
http://img95.imageshack.us/img95/9934/70403865xi0.jpg |
כן גבר חזה עליון ..
הייתי ממליץ לך על דחיקת דאמבלים בשיפוע של 30 תרגיל מצויין .. |
ציטוט:
|
אי אפשר לעבוד ספציפית על הקו שבין שרירי החזה.
|
מזה התמונה הזאת.....?!?!?!
איזה אנשים יש בעלם מה זה התמונה הזאת !!!!! עכשיו רציני, הבנתי מה אתה רוצה לשאול.. אבל מה זה התמונה הזאת מה אתה רוצה שנבין ממנה..? לא חושב שאפשר לתת דגש ישירות כדי להבליט את השקע בחזה עליון, דגש על החזה יביא לגדילתו ואם זאת גם השקע יגדל. |
מה ציץ ? אם יש לך "ציץ" אני מציע שתעשה ניתוח, מהר.
ואם אתה רוצה שהקו יבלוט, תעבוד על החזה ותוריד אחוזי שומן. מכאן והלאה זה תלוי בגנטיקה שלך. |
ציטוט:
|
לא , זה לא. אי אפשר להתמקד באמצע של החזה. אפשר לעבוד עם יותר דגש על החלק העליון שלו , זה כן.
|
מקבילים,חזה עליון ועבודה רגילה על החזה הגדול בקיצור
|
עם טוש
|
שמעתי בפיט שואו שמילוש אמר שככל שאתה עושה יותר צמוד דחיקת חזה אז הסיבים הפנימיים עובדים יותר...לא?
|
ציטוט:
|
פרפר .
|
ציטוט:
כל מה שאתה צריך לעשות, זה לעשות 18 סטים לשריר גדול, 12 לשריר קטן. חובה חובה להגיע לכשל בכל סט!!!! אחרת אתה פשוט לא תגדל. אסור לך להתאמן על יותר משריר אחד באימון! אפשר אבל לעשות אימון של 2 שרירים קטנים, למשל בייספס ותאומים. בקשר לתזונה, אתה חייב לאכול לפחות 8 ארוחות קטנות ביום, כדי להקפיץ את החילוף חומרים. תאכל 10 ארוחות ביום אם אתה יכול, כדי שאתה לא תפרק שריר בין הארוחות. אתה חייב גם לאכול נקי. אסור ג'אנק פוד. מאכלים נקיים, כמו שיבולת שועל, חזה עוף, בשר בקר רזה ומבושל, אגוזי מלך. אסור לצרוך סוכרים, הם מעלים את האינסולין והופכים לשומן. תעשה את זה מספיק זמן ותראה איך אתה מגיע למימדים שלו אה, שכחתי הכי חשוב: תוספי מזון שאתה רוצה לצרוך בעליה במסה למשל זה כמו Cell Tech, וSurge, וקריאטין Pro load שמשלב פחממה עם אינדקס גליקמי גבוה וגלוטמין - דבר שעוזר לספיגת הקריאטין. בחיטוב אתה רוצה לצרוך ליפו6, ויטהלייף, או הוט רוקס. מה שיקפיץ את המטבוליזם שלך ב50%, וישרוף שומן עיקש. |
ציטוט:
אני אומר לך! זה מה שהוא אמר שמה... זאת סתם תוכנית? O:ph34r: |
פרפר יעזור לך
|
ציטוט:
http://213.8.106.75/pics/5/5/6/7/15147655b.gif |
חחחחחח
פרפר אני כבר עושה הרבה זמן.. בטח צריך לעבוד יותר חזק על חזה עליון ( אני עושה בשיפוע 30 מעלות עם 2 דאמבלים.. 2 סטים * 8, להוסיף?) ותודה וSiX PACK מבינים מהתמונה הזאת למה התכוונתי אחי אל תהיה ילד קטן חח =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ