ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   6 אימונים בשבוע - Abcx2 (https://israelbody.com/showthread.php?t=9708)

AAA 09-05-07 19:16

6 אימונים בשבוע - Abcx2

רצף האימונים האחרון שלי: Abcxabcxabcxabc
עכשיו סיימתי את C. האם טוב להכניס עכשיו 2 ימי מנוחה?

כי אני מרגיש שאני צריך את זה, תוכנית קשה, אבל אני מרוצה והאם לעשות את זה באופן קבוע אחרי כל סרייה כזאת?

X = יום מנוחה.

maya 09-05-07 19:22

אם אתה מרגיש שאתה צריך מנוחה תנוח תמיד עדיף להקשיב לגוף

יiסי 09-05-07 19:26

אתה לא יכול לשאול אחרים אם לנוח.. כמו שמאיה אמרה מה שהגוף אומר חשוב מאוד בכול ענף ספורט להקשיב לגוף בשביל להמנע מפציעות וכולי

StaSus 09-05-07 19:44

תקשיב לי ,אחי! לך תקרעע תעצמך!!

חח סתם אחי לך תנוח יותר טוב...
או אני היית פשוט מוריד תמשקל מכל התרגילים וזהו ועושה בחופשיות כזה..

guyzys 09-05-07 19:56

פאק! Abc 6 פעמים בשבוע?

חולה בראש.

ברור שתנוח!

AAA 09-05-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי guyzys
פאק! Abc 6 פעמים בשבוע?

חולה בראש.

ברור שתנוח!

משום מה קל לי יותר להתמיד בתוכנית הזאת מאשר AB ארבע פעמים בשבוע ואני אסביר למה:
ב-AB יצא לי לדוג' אימון חזה + יד אחורית + רגליים + בטן, אני חוזר מהבסיס ואני פשוט לא בנוי לאימון אנאירובי של שעה וחצי... אני חוזר ב-18:00, יוצא שאני אסיים את האימון באיזה 19:45 עם השייק והמקלחת, ובאיזה 20:00 יתחיל הזמן החופשי... עם ה-ABC יוצא לי אימונים קצרים, גג שעה כל אימון אנאירובי, והאימון הוא עצים, ופשוט יותר קל לי פסיכולוגית לבוא לאימון רק של חזה + יד אחורית מאשר האימון שתואר לפני כן, מבין? זה אישי , פסיכולוגי... ה-6 אימונים בשבוע לא מפריע לי, ואני גם אוכל כמו שור (אני גם מזל שור) 8 ארוחות בריאות ביום...

אין ספק אבל שבתוכנית כזאת כדאי להזהר, לכן בעוד כחודש אעשה איזה 4-5 ימים חופש...

Vee 09-05-07 20:40

מבין אותך אחי, זאת בדיוק התוכנית שאני מתכנן אחרי שאני מסיים עם החיטוב. רק תקפיד על שבוע מנוחה כל כמה שבועות.

AAA 09-05-07 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vee
מבין אותך אחי, זאת בדיוק התוכנית שאני מתכנן אחרי שאני מסיים עם החיטוב. רק תקפיד על שבוע מנוחה כל כמה שבועות.

תודה... אין כמו הפיצול הקלאסי של חזה + יד אחורית, גב + יד קידמית, רגליים + כתפיים. ב-AB יש נטייה להרבה להזניח את הרגליים, כי הם מתאמנים חזה + יד אחורית ויש להם גם רגליים אבל הם בדרך כלל יוותרו על זה, לפחות החדשים... וגם להזניח את הבטן, בתוכנית כזאת אני מבצע בטן כמו שצריך ועדיין לא עובר את השעה... לא צריך לפחד מה-6 אימונים בשבוע... מה גם שאני מתאמן בחדר כושר שיש לי בבית (אם כי שיהיה ברור אני לא גאיידמק :wiggle: ) ככה שאני לא מוגבל מבחינת ימים...

Amit 09-05-07 21:14

תיזהר מאימון יתר

AAA 09-05-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
תיזהר מאימון יתר

איך בדיוק?

Amit 09-05-07 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AAA
איך בדיוק?

תתחיל בעצימות נמוכה פעם הייתי עושה ABC 12 סטים לשריר גדול 8 לקטן אבל איך שעבדתי לא נתן לי מספיק זמן להתאושש וABC פעמיים בשבוע היה לי יותר מדי תמצא תאיזון שנותן לך מספיק עבודה ומספיק זמן התאוששות

Vee 09-05-07 21:47

2 קבצים מצורפים)
ציטוט:

פורסם במקור על ידי AAA
תודה... אין כמו הפיצול הקלאסי של חזה + יד אחורית, גב + יד קידמית, רגליים + כתפיים. ב-AB יש נטייה להרבה להזניח את הרגליים, כי הם מתאמנים חזה + יד אחורית ויש להם גם רגליים אבל הם בדרך כלל יוותרו על זה, לפחות החדשים... וגם להזניח את הבטן, בתוכנית כזאת אני מבצע בטן כמו שצריך ועדיין לא עובר את השעה... לא צריך לפחד מה-6 אימונים בשבוע... מה גם שאני מתאמן בחדר כושר שיש לי בבית (אם כי שיהיה ברור אני לא גאיידמק :wiggle: ) ככה שאני לא מוגבל מבחינת ימים...

אותה תוכנית, אותה חלוקה, גם מתאמן בבית... יפה יפה. הדבר היחיד שמבדיל אותנו זה אימונים על בטן.
צירפתי את התוכנית (הלא גמורה יש לציין) שאני אתחיל עוד פחות מחודש, אם זה מעניין אותך :whistle:

AAA 10-05-07 06:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vee
אותה תוכנית, אותה חלוקה, גם מתאמן בבית... יפה יפה. הדבר היחיד שמבדיל אותנו זה אימונים על בטן.
צירפתי את התוכנית (הלא גמורה יש לציין) שאני אתחיל עוד פחות מחודש, אם זה מעניין אותך :whistle:

אתה לא מתאמן על בטן?

ויש לך כלוב לסקוואט?

אליאב קרייסלר 10-05-07 08:48

תעשה Abc , יומיים אימון + יום מנוחה זה יוצא מעולה ככה אני עבדתי המון זמן.

slim shady 10-05-07 11:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
תעשה Abc , יומיים אימון + יום מנוחה זה יוצא מעולה ככה אני עבדתי המון זמן.

אתה יכול לפרט??

אני שקלתי גם לעבוד התוכנית של ABC פעמיים בשבוע אבל ראיתי שאני כמעט הגעתי לאימון יתר... אז הפסקתי.. מה אתה מציע?

IGOR 10-05-07 11:44

תנסה לישון כמה שיותר וזהו.אני גם מתאמן כל יום ואני מנסה לישון הרבה!

Vee 10-05-07 11:58

אין לי כלוב לסקוואט, אני פשוט מגביה את המחזיקים של המוט בספה שלי למקסימום, זה יוצא כמעט כמו כלוב.

guyzys 10-05-07 13:30

כל הכבוד. בהצלחה!

AAA 10-05-07 19:29

תודה חבר'ה אבל נראה לי שאני אתאמן מחר (היום נחתי) כי שישי ושבת אני בחופש מעדיף לנצל את ימי החופש לאימונים ולא ליום שאני בבסיס (ואני חוזר עייף למרות שאני מתגבר על זה ומתאמן), אחרי ה-abc הקרוב ניתן 2 ימי מנוחה או אפילו 3. יום ראשון נבצע את C שזה רגליים + כתפיים + בטן בכיף, אולי אפילו נתקע יום מנוחה ונבצע את C ביום שני.

מה שחשוב בסופ"ש הזה זה להשלים שעות שינה...

תודה על העצות!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ