ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ספינינג בחיטוב? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9672)

wile coyote 09-05-07 10:25

ספינינג בחיטוב?

האם כדאי לעשות ספינינג בחיטוב (שעה בעומס קל-בינוני) או שזה יותר מידי זמן ועומס ויכול לצור יותר מידי Stress על הגוף?
אין אפשרות לצאת באמצע, אז זה שעה או כלום.
לפני זה אני עושה חצי שעה אימון A (חזה ויד אחורית) רק כי צריך להזמין מקום חצי שעה מראש

Vee 09-05-07 10:44

מה ספינינג, מה אתה בחורה. תרוץ. הכי טבעי, הכי טוב. (שמור על הברכיים)

Moshe 09-05-07 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vee
מה ספינינג, מה אתה בחורה. תרוץ. הכי טבעי, הכי טוב. (שמור על הברכיים)

מה הקשר בחורה או לא , יש רבים כמוני ואחרים ששונאים לרוץ ואוהבים פעילויות אירוביות אחרות כגון אופניים , סקי וכדומה...
ד"א אי אפשר לשמור על הבירכיים בריצה בסופו של דבר הן נדפקות במיוחד בריצות ארוכות טווח..
בקשר לפותח ההודעה , דעתי האישית זה מיותר גם בגלל העומס וגם בגלל שזה שעה שלמה והגירעון קלורי יהיה גדול מידי , אם אתה בכל מקרה רוצה לעשות ספינינג תאכל בהתאם (תעלה קצת את הצריכה הקלורית שלך כדי לא להיכנס לגירעון גדול מידי)

Leo 09-05-07 11:23

ספינינג זה לא משהו ,

בכללי לדעתי חוץ ממתחילים אני לא מוצא שימוש שאירובי במצב יציב בעצימות הזאת יהיה יעיל.

רוצים לשרוף פול קלוריות?
תעשו אימון הפוגות בתרגילים , אימון הפוגות בריצה , סטים של 100מ' , אימון לקטי(מלטדאון)
אימוני ווליום עם תרגילים אולימפיים או חצי אולימפיים(חצי אולימפיים המצאתי את זה עכשיו אבל הכוונה ל power clean וכל זה)

רוצים לשרוף שומן מבלי לפגוע בהתאוששות?

תתחילו ללכת יותר בבית ולעשות אירובי בעצימות קלה כל יום בבוקר אחרי הארוחת בוקר.

m0she 09-05-07 12:25

אפשר לעשות ספינינג בחיטוב , רק שים לב שאתה לא נכנס לגרעון קלורי גדול מדי כמו שMosheB ציין.

Deja Vu 09-05-07 13:26

מה אתה כוסית אחי פילסטיס זה רק זקנות מבוגרות והומואים מה יש לך לחפש שם מילא היה כוסיות......

wile coyote 09-05-07 15:28

אז....

השאלה היתה אם זה בסדר לעשות ספינינג ולא אם זה הופך אותי לכוסית (רק שיהיה ברור אני לא כוסית אלא זאב מסוקס)
האם ספינינג של שעה שלמה יכול לגרום לגוף להכנס ל Stress או האם זה עדיין בגבול ה"מותר" (בהנחה שסך הכל המאזן הקלורי רק שלילי במקצת)?

Nadav19 09-05-07 15:42

אין בעיה עם ספינינג, אם תתאים את רמת הקושי למהירות לשריפה מקסימלית - זה לא נופל מריצה.

אבל, כמובן שאין כמו שחיה :jockey:

Leo 09-05-07 15:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
מה אתה כוסית אחי פילסטיס זה רק זקנות מבוגרות והומואים מה יש לך לחפש שם מילא היה כוסיות......

הוא דיבר על ספינינג , אבל אסוציאציה טובה.

שריר 09-05-07 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
מה הקשר בחורה או לא , יש רבים כמוני ואחרים ששונאים לרוץ ואוהבים פעילויות אירוביות אחרות כגון אופניים , סקי וכדומה...
ד"א אי אפשר לשמור על הבירכיים בריצה בסופו של דבר הן נדפקות במיוחד בריצות ארוכות טווח..
בקשר לפותח ההודעה , דעתי האישית זה מיותר גם בגלל העומס וגם בגלל שזה שעה שלמה והגירעון קלורי יהיה גדול מידי , אם אתה בכל מקרה רוצה לעשות ספינינג תאכל בהתאם (תעלה קצת את הצריכה הקלורית שלך כדי לא להיכנס לגירעון גדול מידי)

מה הבעיה עם זה בחיטוב?
אז הוא ישרוף עוד שומן ואיתו אולי קצת שריר אבל בעיקר שומן...

arbel2 09-05-07 18:56

הכל תלוי בסך הקלוריות שלך
אם זה אירובי חלופי שלא מוריד אותך מתחת לסך הקלוריות הרצוי ,אני לא רואה סיבה שלו
מבחינתי תעשה גם סקס טנטרי בשביל שריפת שומן ,רק אל תשרוף יותר קלוריות ממה שאתה אומר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ