![]() |
מי מבנינו
לא מאמין באבקות?! הרבה אומרים כי זה כיביכול צ'יט ואתה לא מסוגל לאכול את הכמויות אוכל שאתה יכול לאכול ואתה מרמה.
לדעתי זה לא מדויק, אני אישית מאמין שצריכת החלבונים למי שמתאמן ועבר את ה70 קילו צריך להתחיל לצרוך את האבקה אבל לא צרכתי כמעט בגלל שיקולים כלכליים בכל מקרה אם יש כאן מישהו שלא מאמין אני אשמח לשמוע למה לא |
שיקולים כלכליים?אני שתיתי חלבון איזה שנה+ ותמיד זה עלה לי פחות כסף מליקנות קוט"ג או טונה במיים.אבקה יותר זולה.בכל מקרה קניתי גם קוט"ג וגם טונה לאוסיף בארוחות נוספות אבל בארוחת בוקר ואחרי אימון תמיד היה חלבון.וזה יותר משתלם מבחינה כספית.
|
מה יש להאמין פה?
כולה אבקה, אם אתה רוצה תיקח, אם לא, אל תיקח, תוצאות שונות אתה לא תיראה בכל מקרה, אז מה הביג דיל? |
אבקה = תחליף מזון. לא צ'יט ולא סטרואיד.
ביום שבו אמא שלי תבין במקום לסיים את כול המדפים שיש לסופר שלנו של טונה במים קוטג וביצים היא פשוט תקנה לי דלי של איזה אבקה איכותית אני יהיה מאושר.. למרות שאני תמיד יאמין יותר באוכל אורגינל. מן החי. |
ציטוט:
|
כן גם אני לא הבנתי.. גם בן אדם ששוקל 50 , במיוחד בן אדם ששוקל 50 :) יהיה לו מעולה אבקה לפי דעתי כי אלו הם רוב הזמן האנשים שקשה להם לדחוף חבילות של אוכל לגוף.
|
מצד שני הם גם לא צריכים המון אוכל בשביל לגדול בד"כ.
|
מנה של חלבון יוצאת 3-4 שקלים קוטג עולה 5 -6 שקל וטונה בסביבות ה 5 המחיר של האבקה יותר זול
|
בלי קשר למחיר, את האבקה אתה יכול לצרוך בצורה הרבה יותר מהירה במקרה ואין לך זמן או שאתה לא אוהב לאכול על הבוקר או בכל שעה אחרת, זהו תחליף מעולה!
ולפי דעתי אתה טועה במה שאמרת, מי ששוקל פחות מ 70 והוא גבוה דווקא אמור לצרוך יותר אבקת חלבון, כיוון שהוא לא יהיה רגיל לאכול כמויות אוכל גדולות (במקרה והוא התחיל פעם ראשונה בחייו עלייה במאסה) והוא יוכל לצרוך ככה את כמות החלבון הדרושה לו בצורת אבקה במקום קוטג'. זהו לא צ'יט ולא כלום, באבקה יש רק גרם או 2 של שומן ל-100 גרם, וזה בטח לא סטרואידים (כי אם זה היה, כולנו עכשיו היינו נראים קצת יותר "גדולים" :-)). |
אני אישית מאמין - כל בוקר אני משתחווה בפני השק השחור של אופטימיום, ואז מבצע את הטקס שבו אני לוקח לגימה קלה מהמים המקודשים בקרם העוגיות הפריך והפיקנטי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ