![]() |
שמישהו יבנה לי תפריט,למען השם
אני לא מצליח לאכול מסודר,וגם לא מצליח לאכול נכון!ארוחת בוקר דווקא הולכת לי טוב אבל אני לא מצליח בגדול לשמור על סדר יום תזונתי.
בבקשה אם מישהו יכול לבנות לי תפריט טוב אני מאוד אשמח! אני בן 18.5 מטר 72. שוקל 70 |
תקרא מאמרים , תבנה תפריט , ותביא אותו לכאן לתקונים.
|
בעד תשלום סמלי כל אחד יבנה לך....
|
בעד 200 שקל אשמח לבנות לך תפריט.
|
כמו שמשה אמר , תקרא מאמרים תראה איך תפריט בסיסי נראה תשווה את זה לכמויות שאתה אוכל תבדוק אותו איזה יום יומיים לראות אם אתה רעב ואיך האוכל מסתדר לך בשעות והכול ותעלה אותו לפה לתיקונים.
|
ארוחת בוקר צלחת של אורז 200 גרם בשר או קופת גבינה חצי%
אחרי 3 שעות צלחת פסטה ו 100 גרם בשר לא משנה איזה אחרי 3 שעות עוד פעם 6 פרוסות לחם +100 גרם פסטרמה אימון מיד אחרי אימון בננה +קופסת טונה במים וצלחת אורז ארוחה לפני שינה קוטג' ו4 פרוסות לחם תשלב 2פירות ו4 ירקות במהלך היום לא משנה מתי בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מכירה פובית עשיתם פה?!
|
איזה שטיות עושים ילדים קטנים
גם אם יצא נכון חחחחח |
ציטוט:
פיג'מה, אתה באמת רוצה תפריט שעולה 50 שקל? תחשוב.. הוא בטח לא טוב ולא מאוזן בגרוש :whistle: |
אם אתה בא בגישה כזאת אל תצפה לעזרה. אנשים לא חייבים לך פה כלום.
|
כתבתי לו טפריט מעולה מה אתם לא מתביישים 50 ו100 שקל איזה גועל
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחח כן?
בטח אתה מבין הרבה יותר אל תדבר תן להשיגים שלך לדבר ...לפחות אם לא מבינים אז לא לדבר |
ציטוט:
גם לא שילבת בכלל שומן איכותי. בעצם, אין שם כמעט שומן. ולא מעניינים אותי ההישגים שלך. אגב אני לא הייתי רציני בעניין הכסף. גולש שהוא לא חדש בא לפה ודורש תפריט... |
תאמין לי אתה צריך להתבייש כי אני מתערב איתך אם יש טעות אחת בתפריט
אולי הוא יכול לשפר לשים שייק חלבון אחרי אימון אחרי זה 40 דקות לאכול איזה ארוחה אבל גם זה בסדר כי אני בטוח שאין לא אבקת חלבון יא vipחחחחח |
אם קתבתי לו כמות מסויימת אז מה הוא צריך לדעת כמה יש לו...
חוץ מזה אני לא משלב שומן איכותי אם הוא רוצה אז הנה... שישים כפית שמן בארוחה השניה וארוחה האחרונה |
ציטוט:
|
פפפפפ
טוב אתה הכי מבין תגיד כמה כסף אתה רוצה שתכין אותה שנה הבא למר ישראל? אני מת שתכין אותי עם כל הידע שלך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ