ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דיון - התפטרות רה''מ אהוד אולמרט (https://israelbody.com/showthread.php?t=9528)

Danielllo 07-05-07 12:19

דיון - התפטרות רה''מ אהוד אולמרט

עם כל מה שאנו שומעים\קוראים\רואים עליו...
האם לדעתכם שעדיף שהוא יקום ויתפטר??
מה דעתכם? תפרטו!

לדעתי?! שיעוף לי מהעניים כבר רק הרס הוא גורם....

OMRI-TURBO 07-05-07 12:36

הוא לא יתפטר זה ברור, בחיים לא שמעתי על ראש ממשלה שהתפטר(עוד בארץ) הגאוותנות שדרושה על מנת להיות בן אדם בסדר גודל כזה לא מאפשרת לך להודות בטעיות/להתפטר ולהגיד שנכשלת.

Antonator1 07-05-07 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
הוא לא יתפטר זה ברור, בחיים לא שמעתי על ראש ממשלה שהתפטר(עוד בארץ) הגאוותנות שדרושה על מנת להיות בן אדם בסדר גודל כזה לא מאפשרת לך להודות בטעיות/להתפטר ולהגיד שנכשלת.

בוריס ילצין עם כל החסרונות שבו היה אדם כזה בדיוק.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
בוריס ילצין עם כל החסרונות שבו היה אדם כזה בדיוק.

כן אתה צודק.. אבל נדיר! תקח את כל ראשי המשללה שהיו גרועים בכל העולם במאה שנים האחרונות ותבדוק כמה מהם אמרו שהם טעו והתפטרו, לא הרבה אני בטוח. ובטח שלא בארץ,אנחנו היהודים גאוותנים יותר מכל אחד אחר, במיוחד ישראלים.

Antonator1 07-05-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
כן אתה צודק.. אבל נדיר! תקח את כל ראשי המשללה שהיו גרועים בכל העולם במאה שנים האחרונות ותבדוק כמה מהם אמרו שהם טעו והתפטרו, לא הרבה אני בטוח. ובטח שלא בארץ,אנחנו היהודים גאוותנים יותר מכל אחד אחר, במיוחד ישראלים.

בגלל זה אני אומר - הדבר הכי טוב שבן אדם יכול לעשות אחרי שהוא טועה זה להודות (קודם כל בפני עצמו) שהוא טעה. זה גם השלב הראשון לפתרון הבעיה. עד שלא יהיה ניסיון התנקשות בנוסח ה - 4/11/1995 מעט ישתנה כנראה.

Deja Vu 07-05-07 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

האשמות שהוצגו נגדו בועדת וינוגרד אלו האשמות חמורות של חוסר תפקוד ופזיזות אם היה לו קצת כבוד עצמי הוא היה מתפטר

Daniel-Barak 07-05-07 13:09

הוא לא יתפטר, למרות שרוב העם רוצה.
בכל מקרה, צריך רק לייחל שהממשלה תיפול בקרוב, ע"י הצבעת אי אמון, ובכך תהניינה בחירות מוקדמות.

narokiki 07-05-07 13:35

תסבירו לי למה הקטע של להתפטר כל כך תפס את העם?
מה טוב בלעשות שטויות ואז לברוח? כל הכבוד שהוא לא מתפטר. היה עוד יותר טוב אם הוא היה גם משתפר ולומד מטעויות אבל אפשר להמשיך לקוות.

לדוגמא: ילד אחד שבר את כל השולחנות בכיתה ובדרך גם כמה שיניים לחבריו ללימודים.. אז מה צריכים לדרוש ממנו לעבור בית ספר או שהוא ישלם על כל הנזק, יבקש סליחה וישתפר בתור בנאדם....

אני יודע שמה שכתוב פה נשמע דפוק..... אבל פעם דיברתי על זה עם אבא שלי ויצא לי די טוב... פשוט עכשיו משום מה כל הנימוקים שלי ברחו לי...

WingS 07-05-07 13:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

דווקא בארץ כן היו דוגמאות לראשי ממשלה שלקחו אחריות והתפטרו - גולדה מאיר ומנחם בגין

Bodybuilder 07-05-07 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WingS
דווקא בארץ כן היו דוגמאות לראשי ממשלה שלקחו אחריות והתפטרו - גולדה מאיר ומנחם בגין

פשש אתה יודע טוב היסטוריה :blink:

Jones 07-05-07 13:46

הוא לא יתפטר...אבל הממשלה תקרוס..

Night_Wolf 07-05-07 13:58

"התאבדות ראש הממשלה ישמע יותר נחמד:)" פחדן מסריח:disgust:

blinki 07-05-07 14:24

מי יש לכם יותר טוב? ביבי? כי אם אלמרט הולך אז הוא בא, בלי קשר למלחמה אני לא חושב שהוא מנהיג אבל הוא ברירת המחדל הכי "טובה" שיש כרגע

Der Metzgermeister 07-05-07 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
מי יש לכם יותר טוב? ביבי? כי אם אלמרט הולך אז הוא בא, בלי קשר למלחמה אני לא חושב שהוא מנהיג אבל הוא ברירת המחדל הכי "טובה" שיש כרגע

צריך ראש ממשלה צבאי, עכשיו אנחנו עומדים בפני מתח צבאי גדול אם לא שמת לב, וכמובן שצריך ממשלה צבאית.

yonip 07-05-07 14:59

אם הוא גבר הוא יתפטר כמו שצריך.
אם הוא פחדן הוא ישאר -וזה מה שהוא יעשה.
מה שקרה עם הועדה שחקרה תמלחמה זה שהגולם קם על יוצרו- הוא הקים תועדה והם קוראים לו להתפטר... בעסה לו :)
רה"מ הבא?
לפי דעתי ביבי. אין אחד אחר עם כמה שהוא מושחט הוא ראש ממשלה חזק ויתאים למצבים האלה.

סהר! 07-05-07 15:04

כמה דברים.
דניאל לא תיהיה הצבעת אי אמון והכנסת לא תתפטר עד שהם השיגו את הכסא המיוחל אז הם לא יתפטרו.
דבר שני לגבי רבין ז''ל הוא נרצח בגלל אידיאולוגיה בגלל שהוא רצה לתת את ירושלים ודי עזר לערבים ממה ששמעתי(אז הייתי בערך בן 7 ולא ממש הבנתי בפוליטיקה).
אז באולמרט לא יהיה בגלל אידיאוליגה אלא בגלל אי חיבה אבל כמובן שאני לא מאמין שמישהו חשב על דבר כזה.
ד''א ראש הממשלה הבא זה גאידמק אם יהיה בחירות
מפלגת צדק חברתי שמעו לי,לא ביבי(למרות הקשר הטוב שיש ביניהם גאידמק יקח) ולא ליברמן

Deja Vu 07-05-07 15:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki

אולמרט כשל במלוא מובן המילה והוא צריך לעוף מהממשלה בלי קשר למי שיחליף אותו וכן ביבי עדיף בהרבה מקוקסינל הזה הוא בעצמו מינה את האנשים בועדת וינוגרד והם קבעו חד משמעית שהוא כשל והוא האחראי אז לתת לו להמשיך בגלל שהוא ברירת המחדל הכי טובה זה הפתרון שלך?

gil-Nissim 07-05-07 15:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אולמרט כשל במלוא מובן המילה והוא צריך לעוף מהממשלה בלי קשר למי שיחליף אותו וכן ביבי עדיף בהרבה מקוקסינל הזה הוא בעצמו מינה את האנשים בועדת וינוגרד והם קבעו חד משמעית שהוא כשל והוא האחראי אז לתת לו להמשיך בגלל שהוא ברירת המחדל הכי טובה זה הפתרון שלך?

תחבר לאאי סי

SiX PACK 07-05-07 15:18

http://img180.imageshack.us/img180/4566/olmertlu3.jpg

toxicity 07-05-07 15:20

הוא לא יתפטר, אבל ברגע שיעלה ראש חדש למפלגת העבודה, הם יצאו מהקאוליציה, בשביל לאלץ בחירות חוזרות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ